Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 28%

ZELENI ČAJ

Language:
Published:
List price: 6,97 
5,00 
You save: 1,97 € (28%)
Out-of-stock
9789616282369

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list
Zeleni čaj je resnični življenjski eliksir, ki je upravičeno že stoletja zelo priljubljena pijača na Japonskem in Kitajskem in se izvrstno vkljaplja tudi v naš sodoben svet. Človeka poživi, ne da bi ga razburil in lahko veliko prispeva k zdravju, tako telesnemu kot duševnemu.

Knjiga vsebuje popolne napotke za pripravo in uporabo zelenega čaja v skladu z različnimi situacijami in potrebami posameznika. Obsežno opiše njegove učinke, hkrati pa razloži tudi uporabo in izvor čaja Rooibos, ki je izravnalno dopolnilo zelenemu čaju.

Če zeleni čaj pijemo skupaj z Rooibos čajem, izboljšuje razpoloženje in uravnoteženost. Je tudi izvrsten pomočnik pri dietah.


No posts found

Write a review