Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ŽIVLJENJSKO KOZMIČNA ENERGIJA 3 - ZDRAVJE JE SREČA

Language:
Published:
27,95 
In stock
9789619174524
+
Add to wish list
Živimo v času hitrih in revolucionarnih znanstvenih odkritij, ki so za mnoge v sedanji družbi nerazumljiva in umsko neosvojljiva. Posamezne znanstvene vede so medsebojno tako močno povezane, da težko ločimo, kdo je največ prispeval k posameznemu odkritju. Znanstvena odkritja na Zemlji ali uspehi v vesolju zahtevajo maksimalno aktivnost vseh disciplin. Skoraj vsi znanstveni dosežki samo potrjujejo že ustaljene predpostavke ali teze o možnostih in tudi realnostih, ki omogočajo uspeh ali napredek v vseh panogah, oz. na vseh področjih.
V prvem delu tega projekta so podane zakonitosti, transformacijska pravila, ki man omogočajo uspešen poseg v energetske nivoje in uspešno kanaliziranje življenjsko-kozmične nenrgije, katera nam daje¸življenje, in ki daje življenje vsem in vsemu na našem planetu. Sa mo ime življenjsko-kozmična energija na statično; to prvinsko energijo lahko imenujemo tudi drugače; le da se moramo zavedati, da je to energija ali nheka sila, bog, stvarnik, narava, ali podobno, ki omogoča tako stanje na Zemlji, kot ga poznamo danes. Metoda poteka po sistemu merjenja in daje čudovite ugotovitve iz preteklosti, sedanjosti, bodočnosti; vsebuje samokontrolo, samostojno delo ijn delo na daljavo. Od vseh kompleksnih pravil je transformacija tisti del, za katetega nimamo racionalne razlage, toda vsak začetnik na učni poti zdravilca-terapetvta z lahkoto ugotovi, da ta pravila uspešno delujejo.
Logika in celovit sistematski pristop k zdravljenju sta podana v drugem delu trilogije in zajemata delo na energetskem in fizičnem telesu. Pričujoči tzretji del prinaša primere iz prakse in podaja smernice za osebno duhovno rast. Težko je zajeti celotno praktično izkustvo; primeri so v knjigi podani po sistematičnem zaporedju, prilagojeni procesu izobraževanja terapevtov.

No posts found

Write a review