Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ZUNAJTELESNE IZKUŠNJE

Language:
Published:
23,00 
In stock
9789616714037
+
Add to wish list
Zunajtelesne izkušnje povezujejo dva svetova, zunanjega in notranjega. Subjektivno doživljanje je unikatno, izkušnje pa univerzalne, saj v njih lahko prepoznamo ezoterične zakonitosti. Glavno sporočilo tovrstnih izkušenj je, da je zavest sicer povezana s telesom, a hkrati tudi neodvisna od njega.

"Kot proučevalec zunajtelesnih izkušenj vem, kako dragocena je vsaka nova knjiga z omenjenega področja, še posebej, če je napisana v slovenskem jeziku. Darja je s pričujočo knjigo le še enkrat potrdila, da sodi ne le med pionirje na področju raziskovanja zunajtelesnih stanj zavesti, temveč da s tankočutno prodornostjo in sistematičnostjo postavlja smernice nadaljnega razvoja te zagotovo zanimive in slabo raziskane plati človekovega zavedanja."

Sandi Jug

K knjigi je priložen tudi cd Meditacija: Izkušnje svobodne zavesti

To je zgoščenka z vodeno meditacijo, ki vas bo vpeljala v prvi korak pri izkušanju svobode zavedanja in globjega stika s svojo duhovno naravo. Naj vam bo v pomoč in spodbudo pri lastnem raziskovanju.

No posts found

Write a review