Filter izdelkov Filter izdelkov

Dišeče palčke

Dišeče palčke so kot čarobne palčke, ki pričarajo čudovito vzdušje v vašem domu!

Prižgemo jih in že diši. Tako preprosto in hitro lahko z dišečimi palčkami spremenimo vzdušje v prostoru in s tem naše razpoloženje. Ne glede na to, ali uporabljate dišeče palčke z vonjem Frankincense (kadilo) za lajšanje tesnobnih občutkov, sivko za sproščanje ali sandalovino za meditativno počutje, je znano dejstvo, da imajo vonjave močen vpliv na naše duševno stanje in razpoloženje. Dišeče palčke prižigamo predvsem, ko bi se radi sprostili, okrepili koncentracijo, poglobili meditacijo, prečistili negativne energije, prebudili kreativnost, pregnali slabo voljo ali vonjave.

Dišeče palčke prihajajo iz dežel Vzhoda, kjer so nepogrešljiv del kulturnih, duhovnih in verskih obredov. Razlikujejo se po tem, da so v Indiji večinoma narejene iz bambusove palčke in dišeče mase, v Tibetu, Nepalu in na Japonskem pa so brez bambusove palčke. Dišeča masa je narejena iz rastlinskih sestavin (lesnega prahu, smol, cvetov, zelišč). Alternativa dišečih palčk so tudi dišeči stožci.

Pri nakupu dišečih palčk je pomembno, da izberete kvalitetne, saj bo njihov vonj v prostoru prisoten še dolgo potem, ko bo palčka pogorela.

Ste na pravem mestu, kjer lahko izbirate med kvalitetnimi dišečimi palčkami in podstavki ali držali za dišeče palčke ter stožce.

Naj postane prižiganje dišeče palčke vsakodneven obred, s katerim ustvarite svojo oazo miru, harmonije in sprostitve.