FAQ

Kako do brezplačne dostava?

V primeru naročila blaga za vsaj 65,- € vam le tega dostavimo brezplačno, vendar le če je naslovnik v Sloveniji.

Kakšen je strošek dostave?

Strošek je odvisen od načina plačila. Dostava je preko Pošte Slovenije.

Pošta slovenije
Stroški poštnine pri plačilu s predračunom, kreditno kartico in PayPal so: 3,40 €

Strošek poštnine za odkupno pošiljko (plačilo po povzetju) je 4,80 €.

Zakaj se registrirati?

Z registracijo si omogočite hitrejše in lažje naročanje. Pri naslednjem nakupu vam ni potrebno ponovno vnašati svojih podatkov. Ko se prijavite, lahko preverite status vašega naročila. Nastavitve spletne strani se shranijo v vašem profilu.

Ali ste pozabili geslo?

Pri registraciji vnesete geslo, ki ga uporabljate ob prijavi v našo spletno stran. V primeru da ste ga pozabili, lahko geslo resetirate na sledeči spletni strani: Obnovitev gesla
Na strani vnesete vaš email s katerim ste se registrirali in kliknete na gumb "Resetiraj geslo". S tem bo poslano sporočilo na vaš epoštni naslov. V prejetem sporočilu klinete na povezavo in v spletni strani vnesete/spremenite geslo, katerega si zapišite oziroma shranite.

Kako lahko prekličem naročilo?

Naročilo lahko prekličete, dokler ni odpremljeno. To lahko preverite preko spletne strani Vaš račun. Za preklic pa je najbolje, da nas pokličete na telefon 031 614 142 24 06 od 9:00 do 19:00 ure (med tednom), kjer vam bomo posredovali informacije o naročilu in nadaljnem postopku. Lahko pa nam sporočite preklic tudi preko kontaktne strani ali pišete na epoštni naslov: info@om-ezoterika.com.

Ali lahko vrnem naročeno blago?

Kot kupec imate pravico do odstopa od pogodbe skladno s 43. čl. zakona o varstvu potrošnikov s tem, da nas o tem obvestite na naš e-poštni naslov oziroma pišete na naslov: Ezoterika d.o.o., Zapotok 70, 1292 Ig v roku 15 dneh od prejetja blaga. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Knjige ali drugo blago nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno na vaš naslov. Izdelki kot so kozmetika in podobno morajo imeti neodprto oziroma nepoškodovano embalažo.