Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Bakreno strgalo za jezik z ojačanim držalom

9,90 
In stock
8719075397916
+
Add to wish list
Dnevno čiščenje jezika je uveljavljena praksa v Vzhodnih državah, na Zahodu pa se ta praksa zelo hitro uveljavlja. Čiščenje jezika je pomemben del naše ustne higiene.

Na površini našega jezika se nenehno tvorijo obloge, ki so sestavljene iz mrtvih celic, ostankov hrane in več sto tisoč bakterij, živih in mrtvih, skupaj s kemikalijami, kot so sulfoni, ki jih proizvajajo te bakterije. Študije so pokazale zelo gosto populacijo bakterij na jeziku - s povprečno koncentracijo 100 bakterij na epitelno celico jezika. Ko ta obloga postane debela, povzroča slab zadah.

Ščetkanje jezika z zobno ščetko pomaga nekoliko zmanjšati obloge jezika, vendar je čistilec jezika veliko bolj učinkovit. Če tega ne verjamete, preprosto poskusite sami: najprej uporabite svojo zobno ščetko za čiščenje površine vašega jezika, nato pa uporabite strgalo za jezik in ugotovite koliko oblog ostane po ščetkanju.

Način uporabe:
Čiščenje jezika je zelo hiter in enostaven proces. Primite strgalo z obema rokama in postavite rob strgala na zadnji sredinski del jezik. Pri tem pazite, da ne greste predaleč nazaj in potegnite strgalo naprej ter nežno odstranite plast oblog. Ostanke splaknite s strgala pod tekočo vodo, nato pa nežno očistite vsako stran jezika. Postopek izvajamo nežno. Postopek ponavljajte, dokler ne očistite oblog oziroma dokler rob strgala ne pobere več oblog. Na koncu sperite usta z vodo. Priporočljivo je, da čistite jezik s strgalom tako zjutraj kot zvečer.

Čistilec jezika je izdelan iz v Indiji iz tradicionalnega bakrenega materiala.

No posts found

Write a review