Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Človek je več - Osupljiva pripoved o raziskovanju sveta in sebe

Cover:
Language:
24,90 
In stock
9789619277102
+
Add to wish list

Resničen problem človeka je en sam: pozabil je svojo božansko naravo in povezanost z Izvorom, pozabil je na svoje velike moči in darove. Tako se je pogreznil v brezno strahu in nevednosti, v katerem izkuša izbrano izkustvo - svojo majhnost. Čas je, da spozna, da je to le utvara, ki jo lahko prekine tisti hip, ko se obrne navznoter in prisluhne tistemu, kar biva v njegovem srcu: svojemu resničnemu bistvu.

Človek je več, kot ste mislili do zdaj. Mnogo več, kot si znate ta hip predstavljati. A kako bi to vedeli - do zdaj so vas vzgajali tako, da bi vas čim bolj obvarovali pred tem spoznanjem. Kako bi sicer z vami uspešno manipulirali?

Knjiga Človek je več sega onkraj vseh konceptov in omejenosti ter vam odstira pogled nase in na svet preko vseh dosedanjih plotov. Potreben vam je poljub - poljub znanja in ljubezni, in prebudili se boste iz dolgotrajnega sna ter zablesteli v povsem novi podobi. Oplemenititi svoje življenje je povsem preprosto, ko poznate trik: prenehajte iskati zunaj. Ključ in tisto, kar iščete, se nahaja v vas. Pridite, podajmo se od teorije k praksi.