Dišeče palčke Ispalla Palo santo & Herbs - Good Mornings, Palo santo in zelišča - Dobro jutro!

Ocenite izdelek
Proizvajalec:
3,80 
Na zalogi
7757099000178
+
Dodaj na seznam želja

Dišeče palčke Ispalla Palo santo & Herbs - Good Mornings, Palo santo in zelišča - Dobro jutro - so 100 % naravne dišeče palčke iz svetega lesa in drugih naravnih sestavin.

Ispalla nudi izbor popolnoma naravnih dišečih palčk Palo Santo. Vsaka je skrbno in ročno izdelana iz lesa, pridelanega v suhih gozdovih Piure v Peruju. Ispalla v sodelovanju z lokalnimi skupnostmi zagotavlja uporabo obnovljivih virov, s čimer varuje ekosistem za prihodnje generacije.

Energija severnega Peruja in njenih prebivalcev ter prednikov, katerih življenja so bila prepojena z obredi in globokim verovanjem v nezemeljske moči, skupaj s svetim lesom - Palo santom ustvarja edinstveno kadilo, ki prinaša tolažbo, zdravljenje in čiščenje duše. Dovolite, da vas duh tega kadila objame in vas popelje na čudovito potovanje samoraziskovanja, duhovnosti in ponovnega odkrivanja vira notranjega znanja.

Vonj Lesnat, osvežujoč.
Namen Idealno kadilo za začetek dneva. Prebuja um in telo, spodbuja ustvarjalnost in pozitivne misli. Kombinacija aromatičnih zelišč z jasminom, limono in palo santom razbremeni čustvena bremena in vam povrne energijo.
Ključna nota Dobro jutro!
Neto teža cca 15 g
Vsebina 10 dišečih palčk
Čas gorenja + 50 minut
Dolžina palčke cca 23,5 cm
Sestavine Bambusova palčka, prah palo santa, smola palo santa, divje rasla zelišča, čisto eterično olje jasmina in limone, destilirana voda.
Embalaža Embalaža je okolju prijazna in primerna za recikliranje.
Izdelava Ročno izdelano.
Ne vsebujejo toksičnih snovi.
V proizvodnji ne delajo otroci.
Ne vsebuje živalskih sestavin.
Shranjevanje Dišeče palčke vedno hranite na temnem, suhem in negorljivem prostoru, pri sobni temperaturi.
Poreklo Peru

Varna uporaba: prižgane dišeče palčke vedno položite na primeren ognjevaren podstavek. Nikoli jih ne puščajte ob vnetljivih predmetih. V času tlenja naj bodo pod nadzorom in izven dosega otrok.

Testiranje na preobčutljivost: osebe, ki so nagnjene k alergijam, naj se testirajo na morebitno alergijo tako, da najprej prižgejo dišečo palčko za približno 5 minut. Vedno uporabljajte kadila, na katere niste alergični.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje