Dišeče palčke Tridev Decent Agarwood

Napiši mnenje
Proizvajalec:
5,90 
Na zalogi
8907915001110
+
Dodaj na seznam želja

Tridev Decent Agarwood Natural Jumbo Masala so vrhunske, ročno izdelane indijske dišeče palčke iz naravnih sestavin. Odlokuje jih  visoka kakovost in edinstvena aroma. So debelejše od običajnih, kar zagotavlja daljše trajanje gorenja (60-70 minut) in intenzivnejši vonj. Narejene so po masala metodi, kar pomeni, da vse sestavine zmešajo v pasto, ki jo nato zvaljajo na bambusovo palčko ter posušijo. Ta metoda omogoča bogatejši in dolgotrajnejši vonj v primerjavi s tistimi, ki so narejene z metodo potapljanja ali namakanja.

Glavna sestavina teh dišečih palčk je agarwood, znan tudi kot oud. Agarwood je cenjena dišava, ki izhaja iz smole drevesa Aquilaria. Ima bogat, zemeljski in lesni vonj, ki ga opisujejo kot globok in pomirjujoč.

Dišeče palčke Tridev Decent Agarwood Natural Jumbo Masala so odlična izbira za ljubitelje intenzivnih in naravnih dišav, ki iščejo kvalitetne izdelke za izboljšanje svojega bivalnega prostora in osebnega blagostanja.

Vonj Močan, lesnat, zemeljski, sladkast
Namen Za ustvarjanje sproščujočega in meditativnega vzdušja.
Ključna nota

Sprostitev

Neto teža  cca 25 g
Vsebina 10 palčk 'jumbo' velikosti + okrogel podstavek z številnimi luknjicami
Čas gorenja cca 60 - 70 minut
Dolžina palčke cca 25 cm
Izdelava Ročno izdelano.
Embalaža Čudovita luksuzno potiskana kartonska škatlica. To kadilo ima toliko aromatičnih esenc, da je bila škatlica naoljena in poškodovana, zato se je proizvajalec Tridev odločil dišeče palčke zaviti v plastiko.
Poreklo Indija

Varna uporaba: dišeče palčke vedno položite na primeren ognjevaren podstavek, saj v nasprotju s palčkami, ki ne vsebujejo bambusove palčke, te razvijejo višjo temperaturo. Nikoli jih ne odlagajte ob vnetljivih predmetih. V času tlenja naj bodo pod nadzorom in izven dosega otrok.

Testiranje na preobčutljivost: osebe, ki so nagnjene k alergijam, naj se testirajo na morebitno alergijo tako, da najprej prižgejo dišečo palčko za približno 5 minut. Vedno uporabljajte kadila, na katere niste alergični.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje