Dišeče palčke Tridev Decent Sandal - Sandalovina

Napiši mnenje
Proizvajalec:
5,90 
Na zalogi
8907915001158
+
Dodaj na seznam želja

Tridev Decent Sandal Natural Jumbo Masala so ročno izdelane indijske dišeče palčke iz naravnih sestavin. Znane so po svojem intenzivnem, toplem in sladkem lesnatem vonju sandalovine, ki ga prepletajo zeliščne in cvetlične note. Te palčke so debelejše od povprečnih, kar zagotavlja daljše trajanje gorenja (60-70 minut) in intenzivnejši vonj.

Vonj Močan, lesnat, smolnat
Namen Za ustvarjanje sproščujočega in meditativnega vzdušja.
Ključna nota

Meditacija

Neto teža  cca 25 g
Vsebina 10 palčk 'jumbo' velikosti + okrogel podstavek z številnimi luknjicami
Čas gorenja cca 60 - 70 minut
Dolžina palčke cca 25 cm
Izdelava Ročno izdelano.
Embalaža Čudovita luksuzno potiskana kartonska škatlica. To kadilo ima toliko aromatičnih esenc, da je bila škatlica naoljena in poškodovana, zato se je proizvajalec Tridev odločil dišeče palčke zaviti v plastiko.
Poreklo Indija

Varna uporaba: dišeče palčke vedno položite na primeren ognjevaren podstavek, saj v nasprotju s palčkami, ki ne vsebujejo bambusove palčke, te razvijejo višjo temperaturo. Nikoli jih ne odlagajte ob vnetljivih predmetih. V času tlenja naj bodo pod nadzorom in izven dosega otrok.

Testiranje na preobčutljivost: osebe, ki so nagnjene k alergijam, naj se testirajo na morebitno alergijo tako, da najprej prižgejo dišečo palčko za približno 5 minut. Vedno uporabljajte kadila, na katere niste alergični.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje