Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kadilo Kyphi kroglice

14,00 
In stock
4250209844431
+
Add to wish list
Kyphi kroglice - kadilo faraonov
Neto: 25 g. Pakirano v privlačni embalaži v obliki piramide.
Pred davnimi časi so imeli v starem Egiptu faraoni čudovito tradicijo: pred svojim templjem in v svojih prostorih so opravljali obred z zelo posebnim kadilom imenovanim Kyphi. Pripravljali so ga z veliko predanosti in s pozornostjo. V svetih templjih so ga lahko pripravljali le svečeniki in novinci. 
Kyphi navdihuje naše čute in dušo. Povezuje nas z drugim svetom in nas dvigne nad težave vsakodnevnega življenja. Odgrne tančico mentalne megle in nam pomaga, da smo bolj dojemljivi za notranjo modrost. Kadilo Kyphi je zato uporaben tudi pri meditaciji.
Kadilo Kyphi je narejeno iz 19 sestavin oziroma vrst prahu, ki je bilo v več korakih zmešano v pojočih posodah. Masa nato potrebuje počitek ob katerem je dodatno izpostavljena frekvencam pojoče posode. Nato iz te mase ročno naredijo kroglice - pozorno in s predanostjo. Za konec sledi sušenje. Ves proces traja nekaj tednov.
Sestavine: ekološke rozine, težko rdeče vino, ekološki med, mastix, mira, benzoi, olibanum, brinove jagode, calamus, koriander, stirax, vrtnični cvetovi, prah sandalovine, cimetov prah, grška sena, kardamom, vetiver, galangal, labdanum.

No posts found

Write a review