Kako vedežujemo iz ciganskih kart + karte

Komplet knjige s kartami "Kako vedežujemo iz ciganskih kart", priznane avtorice Tea Pelicon, vam omogoča globlje razumevanje in uporabo vedeževanja. Preprosti in nazorni opisi simbolov na kartah vam pomagajo pri interpretaciji in odkrivanju skritih sporočil. Knjiga in karte vam bodo pomagale pri samospoznavanju ter prinašajo novo perspektivo in razumevanje vašega življenja.
Napiši mnenje
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
Knjiga: 12,5 × 19,5 cm, karte: 6 x 9 cm
Strani:
110
Vezava:
Vsebuje:
knjiga + karte
19,90 
Na zalogi
9789616005791
+
Dodaj na seznam želja
Knjiga z barvnimi podobami ciganskih kart in priloženimi kartami bo marsikomu v oporo pri poslovnem vedeževanju, večini pa dober vodnik, da si lahko sami odgovorijo na vprašanja, ki jih vznemirjajo.

Avtorica, ki vodi tudi šolo prerokovanja iz ciganskih kart, je knjigo napisala predvsem na podlagi svojih bogatih izkušenj. Knjiga je napisana razumljivo in nagovarja bralca, kako naj se loti vedeževanja. Največji del knjige je seveda namenjen razlagi pomena vsake od šestintridesetih kart.

Ljudje naj bi začeli prerokovati iz kart v šestnajstem stoletju, takrat so se pojavile tudi prve karte. Prerokovanje se je najbolj razširilo v Evropi, posebej v osemnajstem stoletju, ko so se karte pojavile predvsem v Angliji, Franciji in Nemčiji, od koder so pogosto prišle tudi v naše kraje. Od tedaj zanimanje za prerokovanje ni nikoli kaj dosti pojenjalo, še več, v zadnjem času ga je vse več in več.

Priročnik slovenske avtorice temelji na njenih dolgoletnih izkušnjah in opazovanjih. Znanje je sprva pridobivala od drugih, nato pa so jo izkušnje pripeljale do spoznanja, da lahko svoje znanje posreduje tudi drugim. Avtorica meni, da se je vedeževanje posodobilo, tako kot način življenja. Tako posodobljeno je tudi opisano in razloženo v knjigi. Vse več ljudi obiskuje njene vedeževalske delavnice, večini pa bo za vsakdanjo rabo dovolj, da si znanje pridobijo iz tega priročnika.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki