Kako vedežujemo iz ciganskih kart + karte

Komplet knjige s kartami "Kako vedežujemo iz ciganskih kart", priznane avtorice Tea Pelicon, vam omogoča globlje razumevanje in uporabo vedeževanja. Preprosti in nazorni opisi simbolov na kartah vam pomagajo pri interpretaciji in odkrivanju skritih sporočil. Knjiga in karte vam bodo pomagale pri samospoznavanju ter prinašajo novo perspektivo in razumevanje vašega življenja.
Ocenite izdelek
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
137 strani
19,90 
Na zalogi
9789616005791
+
Dodaj na seznam želja

Knjiga z barvnimi podobami ciganskih kart in priloženimi kartami bo marsikomu v oporo pri poslovnem vedeževanju, večini pa dober vodnik, da si lahko sami odgovorijo na vprašanja, ki jih vznemirjajo.

Avtorica, ki vodi tudi šolo prerokovanja iz ciganskih kart, je knjigo napisala predvsem na podlagi svojih bogatih izkušenj.
Knjiga je napisana razumljivo in nagovarja bralca, kako naj se loti vedeževanja, največji del knjige pa je seveda namenjen razlagi pomena vsake od šestintridesetih kart.
Menda so ljudje začeli prerokovati iz kart v šestnajstem stoletju, tedaj so se baje pojavile prve karte. Prerokovanje se je še najbolj razširilo v Evropi, posebej v osemnajstem stoletju, ko so se karte pojavile predvsem v Angliji, Franciji in Nemčiji, od koder so pogosto priromale tudi v naše kraje. In od tedaj zanimanje za prerokovanje; znanje se je širilo v glavnem od ust do ust, a ni nikoli kaj dosti pojenjalo. Še več, v zadnjem času ga je vse več in več.
Priročnik slovenske avtorice sloni na njenih dolgoletnih izkušnjah in opazovanjih. Znanje je najprej pridobivala od drugih, izkušnje pa so jo pripeljale do spoznanja, da lahko znanje posreduje tudi drugim. Avtorica meni, da se je vedeževanje posodobilo, tako kot način življenja. In tako posodobljeno je tudi opisano in razloženo v knjigi. Vse več ljudi obiskuje njene vedeževalske delavnice, večini pa bo za vsakdanjo rabo dovolj, da si znanje naberejo iz simpatičnega priročnika.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki