Karte Angelski tarot

Ocenite izdelek
Jezik:
24,90 
Na zalogi
9788073702311
+
Dodaj na seznam želja

Pozitivne, ljubeče in nežne karte Angelski tarot

Doreen Virtue in Radley Valentine sta oblikovala prvi komplet tarot kart, ki je popolnoma varen ter vreden zaupanja. Besede na kartah in tudi ilustracije Steva A. Robertsa so pozitivne, pri tem pa ohranjajo čarobni učinek tardicionalnega tarota.

Angelski tarot Doreen Virtue je čudovit komplet kart, ki vam omogoča, da se povežete z angeli in prejmete njihova sporočila ter vodstvo. Komplet vsebuje 78 kartic z ilustracijami angelov, ki vam pomagajo razumeti in interpretirati sporočila, ki jih prejemate. Ta vodnik vas bo z navodili korak za korakom popeljal k branju kart za vas ali za druge. Opisuje splošni pomen vsake karte in pomaga s posebnimi podrobnimi navodili, ki nudijo več jasnosti in vam pomagajo uporabljati intuicijo.  

Vsaka karta v Angelskem tarotu ima svoj pomen in sporočilo, ki ga lahko razlagate na različne načine, odvisno od vaše specifične situacije in vprašanja. Na primer, kartica z angelom Ljubezni vam lahko pove, da se morate osredotočiti na ljubezen in sočutje do sebe in drugih, medtem ko kartica z angelom Vizija označuje, da morate prisluhniti svoji intuiciji in se osredotočiti na svoje cilje in sanje.

Angelski tarot je orodje, ki vam pomaga do globljih vpogledov in razumevanja vaše življenjske poti, vliva pogum in spodbudo, ter vam pomaga prebroditi težave in preizkušnje. Je popoln pripomoček za vsakogar, ki želi razvijati svojo duhovnost in se povezati z angeli ter božanskim vodstvom.Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki