Karte Magickal spellcards

Ocenite izdelek
Izdajatelj:
Jezik:
Mere:
17.3 x 3.4 x 12.7 cm
Vsebuje:
45 kart in knjižica z navodili
31,00 
Na zalogi
9781925538151
+
Dodaj na seznam želja

Ti uroki so očarljive, ljubeče vaje, svete molitve za vodstvo, podporo in prebujanje notranjih magičnih moči. Z njimi lahko zaživimo bolj avtentično, uspešno in radostno življenje. Cenjena in mednarodno uspešna avtorica ter čarovnica Lucy Cavendish uporablja magične uroke že več kot 30 let. Zdaj s svojimi kartami deli z nami nekaj svojih najbolj učinkovitih in zanesljivih urokov.

Preizkušen izbor urokov vas bo podprl pri: iskanju dušnega partnerja, krepitvi intuicije, ustvarjanju blagostanja, izboljšanju zdravja, odpuščanju, uspešni karieri in manifestiranju ljubečih prijateljskih odnosov. Vsak urok je svet in z določenim namenom ter uporablja energijo ljubezni in svetlobe, vedno za najvišje dobro vseh in našega planeta. Dovolite, da vam ti uroki prinesejo ljubezen in zdravilno magijo v vaše življenje in življenje tistih, ki jih ljubite.

Komplet vsebuje: 45 kartic z magičnimi uroki + poglobljena knjižica z lahko razumljivim vodstvom po urokih, luninih fazah, magičnih povezavah in fascinantnih informacijah o ozadju vsakega uroka.

Knjižica je v angleškem jeziku.
Več o avtorici: www.lucycavendish.com.au/index.php

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje