Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Karte Magickal spellcards

Author:
Izdajatelj:
26,90 
In stock
9781572819023
+
Add to wish list

Ti uroki so očarljive, ljubeče vaje, svete molitve za vodstvo, podporo in prebujanje notranjih magičnih moči. Z njimi lahko zaživimo bolj avtentično, uspešno in radostno življenje. Cenjena in mednarodno uspešna avtorica ter čarovnica Lucy Cavendish uporablja magične uroke že več kot 30 let. Zdaj s svojimi kartami deli z nami nekaj svojih najbolj učinkovitih in zanesljivih urokov.

Preizkušen izbor urokov vas bo podprl pri: iskanju dušnega partnerja, krepitvi intuicije, ustvarjanju blagostanja, izboljšanju zdravja, odpuščanju, uspešni karieri in manifestiranju ljubečih prijateljskih odnosov. Vsak urok je svet in z določenim namenom ter uporablja energijo ljubezni in svetlobe, vedno za najvišje dobro vseh in našega planeta. Dovolite, da vam ti uroki prinesejo ljubezen in zdravilno magijo v vaše življenje in življenje tistih, ki jih ljubite.

Komplet vsebuje: 45 kartic z magičnimi uroki + poglobljena knjižica z lahko razumljivim vodstvom po urokih, luninih fazah, magičnih povezavah in fascinantnih informacijah o ozadju vsakega uroka.

No posts found

Write a review