Karte The secret Language of Light

Ocenite izdelek
Avtor:
Ilustrator:
Daniel B. Holeman
Izdajatelj:
Jezik:
Mere:
12,1 x 3,2 x 17,8 cm
29,00 
Na zalogi
9781925538472
+
Dodaj na seznam želja
Komplet vsebuje: 45 kart in knjižico z navodili (164. strani) v angleškem jeziku.

Impulz za ustvarjanje in aktiviranje miru, ljubezni ter izpolnitve je prisoten v vas. Ta čudovit orakelj deluje s skrivnostmi svetlobe, da osvetli neskončne možnosti in potenciale v vas. Svetloba je stalni vodnik in podpora, njen jezik navdihuje, daje moč in aktivira iskrico vaše duše.

Stopite v čudež svetlobe skozi navdihujoč vpogled Denise Jarvie in osupljivo umetnost Daniela B. Holemana ter obudite ljubezen, vizijo in moč vašega srca. Do modrosti teh čudovitih kart lahko dostopate skozi posebej oblikovane meditacije, refleksije in vaje za prerokovanje, premišljevanje ali razodetje. Jezik svetlobe govori o večnosti, o življenju in o vas. Uglasite se z njegovimi skrivnostmi in zasijte!

"The Secret Language of Light (Transmissions from your Soul)" ali Skrivnostni jezik svetlobe je komplet kart, ki ga je ustvarila Denise Jarvie, avstralska umetnica in avtorica, ki se ukvarja z duhovnostjo in osebnim razvojem.

Vsaka njena karta vsebuje čudovito in podrobno ilustracijo s simboliko in geometrijskim vzorcem. Ustvarjene so z uporabo različnih tehnik, kot sta akvarel in digitalna umetnost.

Vsaka karta predstavlja različni vidik vašega notranjega sveta in vam pomaga pri povezovanju z vašo dušo. Delo s kartami spodbuja vašo intuicijo in pomaga odkrivati vaše globje občutke in misli. Karte vam s svojimi pozitivnimi afirmacijami pomagajo pri osredotočanju na pozitivne vidike vašega življenja.

Te karte so idealne za vse, ki želijo raziskovati svoj notranji svet in se povezati s svojo dušo. Lahko se uporabljajo kot orodje za meditacijo, vizualizacijo ali kot navdihujoča spodbuda v vsakdanjem življenju.