Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Litoželezni čajnik Tetsubin, japonski stil 1,2 l

29,00 
Out-of-stock
8720088295830

Litoželezni čajnik za izjemen okus čajev
Vsebnost: 1,2 litra
Ročaj obdan z sisalovo vrvico.
Varen - brez kemičnih dodatkov ali svinca.

Notranjost litoželeznega čajnika Tetsubin je popolnoma emajlirana. Komplet vsebuje čajnik s pokrovom in filter iz nerjavečega jekla. Ročaj čajnika Tetsubin je toplotno zaščiten z vrvico vrvi iz sisala, ki tudi omogoča boljši prijem.

Litoželezni čajniki Tetsubin so priljubljeni zaradi elegantne oblike in sposobnosti zadrževanja toplote dlje. Poleg tega je čaj pripravljen v čajniku Tetsubin zaradi bolj mehke vode, boljšega okusa. Popolnoma emajlirana notranjost pomaga ohranjati prvotni okus čaja in omogoča enostavno nego.

Pravilna upraba
Čajnik Tetsubin ni odporen na vročino štedilnikov. Vročo vodo nalijete v čajnik in pustite stati glede na vrsto čaja. Med nalivanjem čaja, držite pokrov. Za čajnike iz litega železa se lahko uporabi ustrezen grelec na čajno svečko (trenutno ga še ni v ponudbi), na katerem ohranjate temperaturo čaja.

Kako očistiti Tetsubin?
Po uporabi čajnik preprosto sperete z vodo in obrišete s krpo. Ne uporabljajte abrazivnih čistil ali agresivnih detergentov. Ne perite ga v pomivalnem stroju.

Japonski čajni obred
Japonci in Kitajci že stoletja uporabljajo litoželezne čajnike za pripravo svojih najboljših čajev in dodajanje umetniške elegance svojemu gospodinjstvu.  Čajni obred je čas za predah, je trenutek vedrine in sprostitve v polno aktivnem življenju.

No posts found

Write a review