Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 54%

NA KRILIH ZAUPANJA

Author:
Language:
Published:
List price: 14,90 
6,90 
You save: 8,00 € (54%)
In stock
9789616468596
+
Add to wish list
Pisatelj Richard Bach, poznan predvsem po knjigah 'Jonatan Livingston Galeb' in 'Iluzije', ponovno navdušuje svoje zveste bralce z novo knjigo 'Na krilih zaupanja'.
Kaj predstavlja resničnost? Kaj leži za mejo naših skrbno zgrajenih svetov, ali meje sploh obstajajo, ali jih sami ustvarjamo z lastnimi omejitvami?
Pilot in letalski inštruktor Jamie Forbes med letenjem prejme paničen klic na pomoč. Maria, žena pilota, ki se je med letom onesvestil, je ujeta v pilotski kabini letala. Po Jamiejevih napotkih preko radijske zveze varno pristane. V izjavi novinarjem navdušena omeni, da jo je rešitelj hipnotiziral in jo prepričal, da zmore pilotirati letalo. Tako kot v vseh Bachovih delih je preprosta zgodba zgolj izhodišče za raziskovanje duhovnih in filozofskih vprašanj. Bach poda spoznanje, da je naš svet rezultat nenehnih hipnotičnih sugestij, ki smo jih sprejeli za svoje, skrivnost pa je v tem, kako te sugestije nadzorovati.

No posts found

Write a review

Similar