Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Nebesa pripovedujejo

Author:
Language:
Published:
34,99 
In stock
9789619317181
+
Add to wish list

Knjiga + CD

22  ČUDEŽNIH ZGODB, KI SO ČLOVEŠTVO RAZRKILE SKRIVNOSTI ŽIVLJENJA

22 RAZBRANIH ŠIFER, KI SO S SVOJIMI SMISLI ZAČRTALE NOVE MOŽNSTI NJEGOVE PRIHODNOSTI

Avtorica duhovnih knjižnih uspešnic tokrat preseneča s knjigo, kakršne niste pričakovali.  Knjiga Nebesa pripovedujejo je knjiga za ljudi, ki  želijo verjeti v moč ljubezni in življenja.

Dobrodošli na potovanju, ki vas bo izbrusilo v novega človeka - čutnega, modrega, duhovno prebujenega. Toliko skritih resnic je napisal dotik usode, a le malo je tistih, ki so ta dotik tudi začutili. Knjiga Nebesa pripovedujejo prinaša 22 zgodb, s pomočjo katerih boste v sebi našli  čustva, za katera sploh niste vedeli, da jih imate. To niso samo zgodbe. To so najlepše pripovedi, ki so človeštvu podale dragocena darila v obliki brezčasnih spoznanj.  To so zgodbe, ki vas bodo učile drugače, kot ste se učili do sedaj.  Vsaka zgodba razkriva en smisel življenja, ki vas bo očaral. Knjiga vas bo odpeljala  v svoj pravljični svet in vam pokazala, koliko v resnici zmorete. Z njo boste razpletali šifre zgodb in se spraševali, kaj vam vsaka izmed njih prinaša in vas uči … kaj je torej njeno darilo za vas? Pri tem vam bo pomagala čarobna nebeška glasba, ki je bila ustvarjena samo za to vaše potovanje. Njene note vas bodo odpeljale v svetove, ki so do dandanes čakali, da vas povabijo v objem tisočletnih resnic. Morda so te resnice, mnogokrat nevidne človeškemu očesu, res spale, sedaj pa bodo z vami gradile nebeške gradove.  

Knjiga Nebesa pripovedujejo tako prinaša učenja skozi zgodbe o:

-ljubezni, odnosih  in sočutju

-predanosti in uspehu

-vrednotah in podpori

-premaganem strahu in pogumu

-ozdravljeni žalosti in novih priložnostih

-čudežih in upanju

-starodavnih legendah, ki so pustile pečat modrosti

Tkali boste niti, ki bodo sešile vaše novo dojemanje.  Knjiga  Nebesa  pripovedujejo je popolno darilo za vse, ki so žalostni. Je kompas za izgubljene. Je kažipot za tiste, ki iščejo svojo smer sreče. Je prijateljica, ki prinaša dober nasvet. Je zaklad, ki vas bo pripeljal do bogastva v sebi. Je upanje, ki ga potrebuje svet.

'Ljubezen je most med Nebesi in Zemljo.' Cristy Žmahar 

No posts found

Write a review

Similar