Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Neskončna modrost akaških zapisov

Author:
Cover:
Language:
Published:
25,90 
In stock
9789619424810
+
Add to wish list

Izjemna knjiga, polna edinstvenih orodij za preobrazbo in zdravljenje. 

KAJ SO AKAŠKI ZAPISI?

Akaški zapisi so zapisi potovanja vsake duše od trenutka, ko se je prvič ločila od izvora, do trenutka, ko se končno vrne domov – potovanja, ki lahko traja tisočletja. Ne glede na to, kako mlada ali starodavna duša ste, vaš akaški zapis vsebuje vse vaše misli, čustva, ravnanja in dejanja iz vsakega preteklega življenja. Akaške zapise si lahko predstavljate kot knjižnico, kjer vsaka knjiga predstavlja eno življenje, ali kot računalnik, kjer so vsi vaši podatki shranjeni na trdem disku.

Akaško polje je del Vsega in povezano z Vsem. Je zbirališče informacij Vira. Vsakdo ima svoje lastne Mojstre, Učitelje in Bitja svetlobe, ki samo zanj beležijo te podatke. Z Mojstri in Učitelji lahko vzpostavite stik in odgovorili vam bodo na osebna vprašanja o tem življenju in preteklih, ki na vas vplivajo še zdaj.

Odgovori na vaša vprašanja čakajo, da se vam razkrijejo, vključno z vsem, kar ste kadar koli želeli izvedeti o sebi, bodisi o sedanjem življenju ali preteklih. Akaški zapisi ne vsebujejo le odgovorov na vaše trenutne skrbi, temveč je zapis tudi pripravljen, voljan in zmožen pomagati pri sprostitvi vaših energijskih blokad, ki vam lahko preprečujejo živeti izpopolnjeno življenje, polno obilja.

Akaški zapisi prinašajo poglobljeno, božansko modrost, ki vam je predana jasno in z brezpogojno ljubeznijo ter vas vodi skozi dan in usmerja proti poti vaše duše in nanjo. Modrost v zapisih počisti karmo in sprošča vzorce, prežete z negativno energijo, ki vam več ne služijo – negativne vzorce, ki povzročajo finančne stiske, ustvarjajo težave v odnosih, povzročajo nepotrebno čustveno trpljenje in še veliko več.

Akaški zapisi so enostavno dostopni in vam lahko pomagajo pri razumevanju vaše dušne poti. Bitja svetlobe vam želijo pomagati. To darilo izročajo človeštvu, ker menijo, da bomo z razumevanjem edinstvenosti svoje dušne poti očistili karmo ter sprejeli ljubezen, zaradi katere je vsaka duša tukaj, na zemlji, da bi jo izkusila. Odpiranje akaških zapisov vam bo pomagalo pri razumevanju, kako delujejo dušne pogodbe, kako jih uporabiti, da vas pripravijo na vašo dušno pot, ter kako vplivajo na vaše dnevne izbire. Spoznali boste, kako ravnati s temi pogodbami, da vam bodo pomagale do več ljubezni, sreče in uspehov v življenju. 

Ponovno pridobivanje svoje energije  

Ne da bi se sploh zavedali, pustimo našo energijo razpršeno po vsem svetu. Na primer, kadar obiščemo neki čudovit kraj, ga pogosto neradi zapustimo, in tisti del nas, ki si želi ostati, nenamerno pusti delček nas za sabo. To energijo pustimo za sabo, da ohranjamo povezavo. Kadar po telefonu govorimo s prijatelji ali družino, nato odidemo na sestanke in v službo, puščamo dele energije za sabo ob vsakem srečanju, ki nam nekaj pomeni. Kadar smo se odlično imeli na nekem srečanju in še naprej razmišljamo o njem, se ga spominjamo ali ga podoživljamo, pustimo delček sebe. Del naše energije lahko pustimo za sabo celo po razburjeni debati ali prepiru z nekom že samo s tem, ko ostanemo vznemirjeni ali jezni. Pomislite na kumulativni učinek puščanja koščkov energije, raztresene naokoli vse življenje, in ugotovili boste, da je to zelo izčrpavajoče.  

Včasih lahko dejansko občutimo ljudi v različnih predelih svojega telesa. Na primer telepatski kanali okoli oči so povezani z vašimi sinusi. Lahko boste mislili, da imate zamašene zaradi spremembe vremena, vendar je v resnici morda razlog ta, da nekdo razmišlja o vas in ima v svoji glavi pogovor z vami. Morda boste presenečeni, kako pogosto nezavedno pustite svojo energijo povezano z drugimi ljudmi in kraji. To lahko povzroči občutek razdrobljenosti. Kot da niste povsem celi. Ne morete točno določiti, kaj se dogaja, vendar občutite, da niste stoodstotno prisotni.  

MEDITACIJA PONOVNEGA PRIDOBIVANJA SVOJE ENERGIJE  

Začeli boste z dihanjem. Naredite tri globoke vdihe. Ob prvem napolnite vaše celotno telo od konic svojih prstov vse do vrha svoje glave. Globoko in popolnoma izdihnite. Ob drugem vdihu napolnite svoj trebuh, dokler se do konca ne razširi, nekaj trenutkov zadržite in nato počasi izdihnite. Ob tretjem vdihu se osredotočite na področje srca in dovolite, da se vaše srce odpre in razširi, da lahko dihate v miru in radosti. Izdihnite, da sprostite kar koli, kar vam v tem trenutku več ne služi ali vam preprečuje, da bi občutili mir in radost, ki ste ju pravkar vdihnili v svoje srce. 

Nato priprite oči in pustite telesu, da se popolnoma sprosti na stolu. Povabite svojega duha, da se popolnoma spusti v vaše telo. Občutite božansko podporo, ki vas obdaja, ko se povežete z Materjo Zemljo pod vašimi nogami.

Zahvalite se Zemlji, da vas podpira, ko hodite po njej,
prav vsak dan, ko se premikate naprej na svojem potovanju. 

Pri ozemljitvi vam bo pomagalo, če lahko greste ven in bosi hodite po travi ali pesku na plaži. 

Kjer koli živite, se povežite in užijte zemljo pod nogami ter zaprosite, da bi začutili zemljino energijo, kako teče skozi vaše noge v vaše telo.

Zdaj si predstavljajte, da je nad vašo glavo veliko zlato sonce, približno velikosti košarkarske žoge. Medtem ko se sonce vrti in vrti, določite namero, da priklicuje nazaj vso vašo lastno energijo – vso energijo, ki ste jo pustili razpršeno po svetu. Predstavljajte si, da se ta zlata krogla še naprej vrti nad vašo glavo. Nahaja se nad vašo kronsko čakro in privablja nazaj vso vašo pozitivno in ljubečo energijo, ki ste jo razpršili in pustili za sabo. Energija se topi in združuje z zlatim soncem. Vzemite si trenutek in bodite pozorni na to, kar vidite ali občutite. 

Pustite, da se velika zlata krogla vrti in vrti in vrti, globoko dihajte ter občutite ali opazujte, kako se energija ponovno vrača v zlato sončno kroglo. Zlato sonce privablja vašo energijo nazaj kot magnet. Ko se energija približuje soncu, se spremeni v prelepo, zlato, tekočo sončno svetlobo in ta tekoča sončna svetloba se prelije navzdol v vašo kronsko čakro. Ob vračanju se vaša energija spreminja v vašo najvišjo in najboljšo zlato vibracijo, ki se vrača domov v vaše telo, v vaše energijsko polje, v vašo avro. Vrača se, od koder koli je prišla, vrača se na najboljše mesto, kjer je najbolj potrebna; ni vam treba ugotavljati, kam naj bi šla. Zdaj opazujte, kako se vrtenje sonca počasi ustavlja, saj se je vsa vaša energija, ki vam je zdaj na voljo, vrnila. Opazujte, kako se to čudovito zlato sonce spreminja v kroglo tekoče, zlate svetlobe. 

Zlata krogla se stopi v vaše telo in morda boste začutili toploto, ki preplavlja telo; morda boste energijo občutili kot ščemenje, ki teče skozi vaše telo vse do konic prstov. To je vaša najvišja energija, ki se je zdaj vrnila domov.

No posts found

Write a review

Similar