Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Prebujanje človeštva

Author:
Cover:
Language:
Published:
9,00 
In stock
9789619272459
+
Add to wish list

Prebujanje človeštva je spremljevalno delo h knjigi Benjamina Creama Svetovni učitelj za vse človeštvo, izdani leta 2007, ki poudarja naravo svetovnega učitelja Maitreje kot utelešenja ljubezni in modrosti. Prebujanje človeštva se osredotoča na dan, ko se bo Maitreja javno razglasil kot svetovni učitelj za dobo vodnarja. Opisuje proces Maitrejevega prihoda v ospredje, njegovih korakov, ki bodo vodili do dneva razglasitve, in odziva človeštva na to pomembno izkušnjo.
O dnevu razglasitve mojster Benjamina Crema pravi: »Ljudje do tedaj ne bodo nikoli slišali klica k svoji božanskosti, ki je izziv njihovi prisotnosti tukaj, na Zemlji. Vsak zase in svečano sam bo za tisti čas poznal smisel in pomen svojega življenja, na novo doživel milino otroštva, čistost duhovnega hrepenenja, ko je to očiščeno jaza. V tistih dragocenih minutah bodo ljudje na novo spoznali radost polne udeleženosti v stvarnosti življenja; kot v spominu na daljno preteklost se bodo čutili med seboj povezane.« Ta preroška knjiga nudi bralcu upanje in pričakovanje veselih dogodkov, ki bodo spremenili svet in so že na poti.

No posts found

Write a review