Šamanske živali moči

Write a review
Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
23,90 
In stock
9789617184082
+
Add to wish list

Šamanizem nas uči, da je povsod okrog nas naravna inteligenca, ki čaka, da ji odpremo srce in prisluhnemo njenim nasvetom. V tej knjigi boste spoznali modrosti in moči živalskega sveta ter se jih naučili aktivirati tudi v sebi.

Če se posvečamo neverjetni združbi živalskega življenja in naukov, ki jih lahko živali delijo z nami, se odpremo živahnemu, medsebojno povezanemu svetu, polnemu duhovnih resnic in preobrazbenih spoznanj.

Ob bajkah, izročilu, znanosti in zgodbah – v kombinaciji s sposobnostjo osebnega opazovanja – lahko vidimo, kako živali vsak dan nudijo globoke življenjske lekcije.

V tej knjigi boste spoznali modrosti in moči živalskega sveta ter se jih naučili aktivirati tudi v sebi.

V knjigia se tolteški šaman don José Ruiz zelo poglobi v bogato in izjemno pomembno zakladnico živalske modrosti ter kaže, kako lahko vključujemo nauke iz nje v vsakdanje življenje.

V prvem delu knjige Ruiz razlaga, kako živali moči predstavljajo pot do naše osebne moči, in poskrbi za temeljno razumevanje živalskega sveta na podlagi simbola zdravilnega kolesa in njegove povezave z elementi zemlje, zraka, ognja in vode.

Drugi del vsebuje živalsko zbirko z več kot 200 živalmi. V vsakem geselskem članku so vaje, molitve in pesmi, ki jih lahko uporabljamo pri sporazumevanju in sodelovanju s temi mogočnimi zavezniki na svoji osebni poti proti zavedanju in zdravljenju.

Rezultat je obenem priročnik z modrostjo živalskega sveta in načrt za aktiviranje te modrosti v sebi.

»Upam, da bo ta knjiga obogatila vaše življenje z ljubeznijo in veseljem ter da bo našla posebno mesto v vaši knjižnici kot vir, poln spoznanj, h kateremu se boste redno vračali še veliko let.«
– don Miguel Ruiz, avtor knjige Štirje dogovori

Don Jose Ruiz se je rodil v Mexico Cityju v Mehiki in odraščal v Tijuani v Mehiki. Ko je bil star 21 let, je prišel živet v ZDA k očetu don Miguelu Ruizu. Tako kot njegov oče, ki združuje nova spoznanja s starodavno modrostjo, don Jose Ruiz svoje življenje posveča širjenju starodavne tolteške modrosti, tako da jo prenaša v praktične vidike vsakdanjega življenja, ki spodbujajo preobrazbo z resnico, ljubeznijo in zdravo pametjo. Don Jose poučuje in predava po Združenih državah Amerike in po vsem svetu.

No reviews found

Related products