Šamansko potovanje

Vodnik za začetnike

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14,5 x 22 cm
Prevajalec:
Strani:
101
Vezava:
21,00 
Na zalogi
9789617208016
+
Dodaj na seznam želja
Knjiga Šamansko potovanje je namenjena vsem, ki si želijo doživeti podobno potovanje kot so jih tradicionalni šamani doživljali skozi tisočletja. Prehod v spremenjeno stanje zavesti običajno spremlja ritmično bobnanje. S spremenjeno zavestjo doživljamo neobičajno resničnost zunaj običajnega časa in prostora ter lahko prejmemo informacije od duhovnih zaveznikov. Po besedah Sandre Ingerman je šamanizem 'neposredna pot do razodetja', saj raziskuje različne svetove ter nas povezuje z živalmi moči, duhovnimi učitelji in naravo. Knjiga ponuja odgovore na pogosta vprašanja o jasnovidnosti, zdravilnih potovanjih, raziskovanju preteklosti in oblikovanju zdravilnih obredov.

Šamansko potovanje: Vodnik za Začetnike predstavlja eno najosnovnejših tehnik, ki jo uporabljajo šamani po svetu, da vzpostavijo povezavo z zavezniki, dostopajo do osebnega duhovnega vodstva in zdravljenja. S tem pomagajo drugim in celotnemu planetu ter obnovijo povezavo z naravo in njenimi cikli. Šamansko potovanje omogoča neposreden dostop do duhovnega vodstva.

S prakso šamanskega potovanja se odstira tančica med vidnimi in nevidnimi svetovi, ki nam omogočajo dostop do informacij in energij, ki nas prebujajo in zdravijo.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki