Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Srce Šamana

Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
19,00 
In stock
9789616943628
+
Add to wish list
V svoji najnovejši knjigi nas Alberto Villoldo prebuja iz dremeža, v katerem živimo, saj nas vabi, naj sanjamo budni. Osredotoča se na svete sanje, efemerno, vendar mogočno vizijo, ki ima moč, da nas vodi k smislu našega bivanja na zemlji in nam razodeva naše mesto v vesolju.
Spodbuja nas, naj stopimo na pot svetlobnega bojevnika in prekinemo troje mor, povezanih z varnostjo, smrtnostjo in brezpogojno ljubeznijo, katerih ujetniki smo, in budni prisanjamo boljši in lepši svet.  

"Izredna knjiga Don Alberta je vstop v globoko resničnost vesolja, v neskončno svetlobo, kjer lahko postanemo svetlobni bojevniki radosti in miru, kar smo si od nekdaj želeli biti. Že branje te knjige pomeni prestopiti prag, saj navdihuje in poučuje s svojim svetlim zgledom in praktično modrostjo. Njegov glas nas kliče z visokih Andov duha, naj se vrnemo domov na čudovito celino razsvetljenega srca."
 
Robert Thurman

"Srce šamana je nekaj izrednega. Prebrala sem jo na dah. Kako izjemen in navdihujoč prispevek planetu v tem kritičnem preobratu naše zgodovine!"

Christiane Northrup

"Spet je zasijala modrost dr. Alberta Villolda. Srce šamana je izjemen, neprecenljiv vodnik za doseganje ravnovesja in radosti v življenju. Zares nujno čtivo!"

Mark Hyman

"Knjiga je iskreno in vplivno darilo trpeči duši v nas. Poziva nas, naj drzno zapustimo pekel svojih iluzij in stopimo na pot k pristni svobodi."

Sonia Choquette

No posts found

Write a review

Similar