Srce šamana

Zgodbe in prakse svetlobnega bojevnika

Ocenite izdelek
Ilustrator:
Geeness Archenti
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
144 Višina (mm): 220
Prevajalec:
Strani:
154
Vezava:
19,00 
Na zalogi
9789616943628
+
Dodaj na seznam želja
V svoji najnovejši knjigi nas Alberto Villoldo prebuja iz dremeža, v katerem živimo, saj nas vabi, naj sanjamo budni. Osredotoča se na svete sanje, efemerno, vendar mogočno vizijo, ki ima moč, da nas vodi k smislu našega bivanja na zemlji in nam razodeva naše mesto v vesolju.
Spodbuja nas, naj stopimo na pot svetlobnega bojevnika in prekinemo troje mor, povezanih z varnostjo, smrtnostjo in brezpogojno ljubeznijo, katerih ujetniki smo, in budni prisanjamo boljši in lepši svet.  

"Izredna knjiga Don Alberta je vstop v globoko resničnost vesolja, v neskončno svetlobo, kjer lahko postanemo svetlobni bojevniki radosti in miru, kar smo si od nekdaj želeli biti. Že branje te knjige pomeni prestopiti prag, saj navdihuje in poučuje s svojim svetlim zgledom in praktično modrostjo. Njegov glas nas kliče z visokih Andov duha, naj se vrnemo domov na čudovito celino razsvetljenega srca."
 
Robert Thurman

"Srce šamana je nekaj izrednega. Prebrala sem jo na dah. Kako izjemen in navdihujoč prispevek planetu v tem kritičnem preobratu naše zgodovine!"

Christiane Northrup

"Spet je zasijala modrost dr. Alberta Villolda. Srce šamana je izjemen, neprecenljiv vodnik za doseganje ravnovesja in radosti v življenju. Zares nujno čtivo!"

Mark Hyman

"Knjiga je iskreno in vplivno darilo trpeči duši v nas. Poziva nas, naj drzno zapustimo pekel svojih iluzij in stopimo na pot k pristni svobodi."

Sonia Choquette

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki