Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Save 20%

Starši nove generacije

Cover:
Language:
Published:
List price: 25,00 
19,90 
You save: 5,10 € (20%)
In stock
9789619294208
+
Add to wish list
Starševstvo verjetno še nikoli ni bilo tako zahtevno, kot je danes. Potrošništvo, svobodna izbira, internet in z njim interaktivnost so za današnje otroke kot zrak, ki ga dihajo. Zato ni čudno, da od staršev pričakujejo več kot katerakoli generacija v zgodovini: želijo, da jih jemljemo resno, spodbujamo njihovo edinstvenost in jih enakovredno vključujemo v večje družinske odločitve.

To ni knjiga o vzgoji pridnih otrok. To je knjiga o gojenju sodelovalnih družinskih odnosov, ki temeljijo na radikalnem spoštovanju vseh družinskih članov. Napisala sva jo starša - za starše, in sicer na podlagi osebnih in strokovnih izkušenj.

Knjiga je prvenstveno namenjena staršem otrok od 6. do 19.leta, ki želijo svoje otroke opremiti s pozitivno notranjo držo, zdravo samozavestjo in odprtim odnosom do življenja, pri tem pa uživati ne le v druženju z njimi, temveč tudi v lastnem osebnem razvoju.

No posts found

Write a review