Opozorilo Ta spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so uporabljeni za boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo le teh. V redu

To sem jaz! Kdo si pa ti?

Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
85 strani, mehka vezava
19,90 
Na zalogi
9789612610456
+
Dodaj v seznam želja

Knjiga se ukvarja s tem, čemur bi v starih časih rekli postaviti otroku meje. Knjiga opisuje, kako ljudje drug drugemu - tako do mlajših kot do starejših - postavljajo meje, in to tako, da nikomur ne škodi, ampak celo pomaga ustvariti čimboljši odnos.

Naši otroci in naši bližnji po svoje doživljajo ljubezen, ki jo čutimo do njih. Njihovo občutenje pa je odvisno od tega, kako jim jo izkazujemo.

Biti ljubljen je večinoma občutenje vsakega posameznika, tako za otroke kot za odrasle. Skupno pa nam je, da se ne počutimo ljubjeni, kadar so naše osebne meje prekoračene ali se jih ne spoštuje. Kadar so kršitve velike in pogoste, postanemo manj previdni in s tem tudi manj sposobni za konstuktivno delo. Nismo sposobni dobro skrbeti zase ni ti izboljšati vez s tistim, ki nam škoduje, to velja enako tako za otroke kot za odrasle.

Čas je za osebne meje.

Ta izdelek še ni ocenjen

Ocenite izdelek