Vetrni zvon Woodstock Precious stone chimes - Rose Quartz - Roževec PSR

Ocenite izdelek
Proizvajalec:
17,00 
Na zalogi
028375182718
+
Dodaj na seznam želja
Natančno uglašeni Woodstock vetrni zvon s pomočjo vetra ustvarja čudovito glasbo.
Dolžina: 30,5 cm
Material: jesenov les s črnim premazom, odporen na vremenske spremembe, 4 srebrno polirane aliminijaste cevi, kamenčki, odporna najlonska vrvica.

Rožnati kremen ali roževec je kamen srca.

Vzdrževanje Woodstock vetrnih zvonov: vsak delček Woodstock zvonov je zaščiten pred vremenskimi vplivi. Sčasoma pa se te zaščitne plasti vseeno obrabijo. Da bi vas Woodstokovi zvonovi razveseljevali dolga leta, vam svetujemo, da upoštevate naslednje:

Občasno na lesene dele s čisto krpico nanesite tanek sloj danskega olja ali limoninega olja. Redno oljenje bo pomagalo zaščititi les in upočasniti naravni proces staranja.

Cevi Woodstock zvonov so narejene iz aluminija, ki ne bo zarjavel, tudi če bo izpostavljen različnim naravnim elementom. Pa vendar bo sčasoma nekoliko spremenil barvo, če ga boste obesili ven na prosto. Naj vas to ne skrbi, saj to ne bo vplivalo na čudovite zvoke vaših zvonov. Če je potrebno, uporabite blago milnico in vodo (ali penečo, neabrazivno čistilo) in očistite cevi. Uporabite lahko tudi zelo fino jekleno volno (štev.00) in zloščite aluminijaste cevi.

Poslušajte:

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje