Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ZGODBA O KARMI

Author:
Language:
Published:
23,00 
In stock
9789612461119
+
Add to wish list
Zgodba o KARMI

Končno smo dočakali prevod romana, ki predstavlja eno od najodmevnejših del tega pisatelja. V Zgodbi o karmi nas popelje skozi pet življenj, ki se vzročno-posledično prepletajo. In kot pravi avtor, vi se na koncu odločite, ali boste ostali ravnodušen dvomljivec, kakršen je bil dolga leta tudi sam, ali pa se boste resno poglobili v svoje življenje in usodo.

Kanadski pisatelj in filmski režiser B. D. Bendict, rojen 1938 v Vinici na Hrvaškem je najbolj znan po uspešnicah OPERATER, PARALELNI SVET IN ZGODBA O KARMI. Napisal je 36 knjig, ki so prevedene v več jezikov. Poleg knjig piše tudi scenarije. Režiral je štiri kanadske celovečerne filme: Beyond the seventh door, Brooklyn, Night, Graveyard Story in Vanessa.
Med delom v Hollywoodu je magistriral industrijski dizajn, nekoliko pozneje pa na Columbia Pacific University doktoriral iz slovanske književnosti. Je član kanadske filmske akademije in Director s Guild-a. Z družino živi v Torontu, Kanada.

No posts found

Write a review

Similar