Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Kapsule amalaki [CLONE]

13,50 
In stock
801541002016
+
Add to wish list
Amalaki, amla - naravni C vitamin

AMALAKI kapsule so prehransko dopolnilo.
Sestava: - Amla (Phyllanthus amblica) - indijska kosmulja
500 mg - kapsula iz rastlinske celuloze.
Neto teža kapsule: 500 mg
Pakirano: 60 kapsul.
Primerno za vegetarijance.
Proizvajalec: ORGANIC INDIA Pvt.Ltd., Indija

NAČIN UPORABE: 1-2 kapsuli dvakrat dnevno z vodo poplaknemo ob jedi, ali kot prah (1 do 2 g dnevno), tudi kot poparek.

Uporabljen del: sadež
Vpliv na doše: PV-
Tkiva na katera deluje: vsa

Amalaki ali amla

- izboljšuje vid (po daljšem jemanju);
- pomaga pri okrevanju ob prehladu, gripi inr drugih vnetnih stanjih;
- blago naravno odvajalo;
- ekološko certificirano zelišče;
- brez glutena, primerno za vegane.

AMLA je majhen, zelo kisel sadež z zelo močnim pomlajevalnim delovanjem. Je eden izmed najbogatejših naravnih virov vitamina C (3000 mg na sadež) in je odličen antioksidant. C vitamin v amli je odporen na vročino, saj je vezan na tanine v sadežu in ga lahko tudi kuhamo.
Nedavne raziskave kažejo, da sadež amle zvišuje nivo treh pomembnih encimov v možganih, ki odstranjujejo proste radikale. Poleg tega so raziskave potrdile tudi to, da amla ščiti celice in deluje protirakavo. Pogosto se uporablja pri mreni na očeh, saj je močan zaviralec prostih radikalov, ki naj bi bil eden od vzrokov za nastanek mrene. Amla skupaj s česnom in čebulo ali pa sama znižuje holesterol v krvi. Ti učinki pa so le začasni, če za svoje zdravje ne storimo ničesar drugega.

KORISTI TUDI PRI: vseh pitta boleznih, raznih vnetnih stanjih, trdovratnih urinarnih težavah, slabokrvnosti, krvavenju, kolitisu, zaprtju, gastritisu, putiki, hepatitisu, hemoroidih, težavah z jetri, pri prezgodnjem sivenju, osteoporozi, šibkosti vranice, zakisanosti organizma, nepravilnemu ritmu srca; obnavlja kri, kosti, celice in tkiva. Povečuje število rdečih krvničk, ustavlja krvavenje dlesni, vnetje želodčne in črevesne sluznice, čisti usta in črevesje, krepi zobe in vid. Hrani možgane in izboljšuje mentalne sposobnosti. Podpira živčni sistem in krepi čutila.

PREVIDNOST: čeprav je zelo varno zelišče, preveliki odmerki lahko povzročijo akutno drisko.


Več o amalakiju si lahko preberete v predstavitvi.

No posts found

Write a review