Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

ČAJ TULSI TEA - 25 čajnih vrečk

Manufacturer:
List price: 7,40 
6,90 
You save: 0,50 € (7%)
In stock
801541050505
+
Add to wish list
Tulsi, imenovana tudi ”Kraljica zelišč” in sveta bazilika, je ena najbolj svetih rastlin Indije. Tulsi (Ocimum sanctum) se razlikuje od drugih vrst bazilike (Ocimum basilcum). V Indiji jo že več kot 5000 let uporabljajo kot zdravilni balzam za telo, um in duha.

Kakšne so koristi Tulsija? Bogat z antioksidanti in znan po svojih obnovitvenih močeh, ima še mnoge druge koristi:
Lajša stres.
povečuje prilagodljivost.
Krepi splošno odpornost.
Povečuje moč.
Daje podporo v zimskih dneh.
Čisti auro.
Izboljšuje spomin.
Vzeta skupaj z medom jasni um

Tulsi Tea – čaj je okusna in edinstvena mešanica treh vrst listkov in cvetov Tulsi – Rama, Krishna in Vana Tulsi. Brezkofeinski napitek za vse letne čase.

Podatki o artiklu: Tulsi čaj - vsebina: 25 čajnih vrečk po 1.74g, skupaj 43.5g.
Sestavine: vsaka čajna vrečka vsebuje:
Rama Tulsi – bazilika – (Ocimum sanctum) – 0.58g
Krišna Tulsi – bazilika – (Ocimum sanctum) – 0.58g
Vana Tulsi – bazilika – (Ocimumbasilicum) – 0.58g

Čaj ne vsebuje kofeina.

ORGANIC INDIA je prvo podjetje, ki je Tulsi predstavilo kot odlični anti-stresni, osvežujoči in okusni napitek v obliki čajev. Tulsi čajna kolekcija vsebuje šest izvirnih in okusnih mešanic, čeprav je osnova vseh, čajna kombinacija treh vrst bazilike oziroma tulsija. V Sloveniji jih je na voljo pet.
ORGANIC INDIA je mednarodna ekipa ljudi, ki je v duhu zdravja, sreče in dobrobiti vseh živih bitij, ustvarila naravne proizvode najvišje kvalitete. V njih združujejo starodavno ajurvedsko modrost in moderno znanost. Promovirajo trajnostno ekološko pridelavo in so vodilni praktični primer poslovne, socialne in okoljske odgovornosti. Leta 2005 so v Coloradu , ZDA, prejeli '2005 Socially Responsible Business Award’.

* Vse rastline so vzgojene pod strogimi standardi ekološke pridelave. Brez kemikalij, pesticidov in drugih škodljivih snovi.

* Surovine gredo skozi poseben proces, ki zagotavlja najvišjo moč in ohranitev naravnih eteričnih olj ter drugih dragocenih sestavin.

Čaji ORGANIC INDIA imajo certifikate : The Soil Association, USDA - United States Department of Agriculture,GMP Good Manufacturing Practices, HACCP Hazard Analysis & Critical Control Points,SQF - Safe Quality Food, SGS Organic Production and Processing,Skal International & EKO quality symbol, NSOP India Organic.

Proizvajalec: IITC ORGANIC INDIA Prodajna mesta: Om Šiva ezoterika v TC Tangramu, BTC – Lj in na Trubarjeva 7, Lj.

No posts found

Write a review