ČAJ TULSI TEA - 25 čajnih vrečk

Write a review
Manufacturer:
7,60 
In stock
801541050505
+
Add to wish list
Tulsi, imenovana tudi ”Kraljica zelišč” in sveta bazilika, je ena najbolj svetih rastlin Indije. Tulsi (Ocimum sanctum) se razlikuje od drugih vrst bazilike (Ocimum basilcum). V Indiji jo že več kot 5000 let uporabljajo kot zdravilni balzam za telo, um in duha.

Kakšne so koristi Tulsija? Bogat z antioksidanti in znan po svojih obnovitvenih močeh, ima še mnoge druge koristi:
Lajša stres.
povečuje prilagodljivost.
Krepi splošno odpornost.
Povečuje moč.
Daje podporo v zimskih dneh.
Čisti auro.
Izboljšuje spomin.
Vzeta skupaj z medom jasni um

Tulsi Tea – čaj je okusna in edinstvena mešanica treh vrst listkov in cvetov Tulsi – Rama, Krishna in Vana Tulsi. Brezkofeinski napitek za vse letne čase.

Podatki o artiklu: Tulsi čaj - vsebina: 25 čajnih vrečk po 1.74g, skupaj 43.5g.
Sestavine: vsaka čajna vrečka vsebuje:
Rama Tulsi – bazilika – (Ocimum sanctum) – 0.58g
Krišna Tulsi – bazilika – (Ocimum sanctum) – 0.58g
Vana Tulsi – bazilika – (Ocimumbasilicum) – 0.58g

Čaj ne vsebuje kofeina.

ORGANIC INDIA je prvo podjetje, ki je Tulsi predstavilo kot odlični anti-stresni, osvežujoči in okusni napitek v obliki čajev. Tulsi čajna kolekcija vsebuje šest izvirnih in okusnih mešanic, čeprav je osnova vseh, čajna kombinacija treh vrst bazilike oziroma tulsija. V Sloveniji jih je na voljo pet.
ORGANIC INDIA je mednarodna ekipa ljudi, ki je v duhu zdravja, sreče in dobrobiti vseh živih bitij, ustvarila naravne proizvode najvišje kvalitete. V njih združujejo starodavno ajurvedsko modrost in moderno znanost. Promovirajo trajnostno ekološko pridelavo in so vodilni praktični primer poslovne, socialne in okoljske odgovornosti. Leta 2005 so v Coloradu , ZDA, prejeli '2005 Socially Responsible Business Award’.

* Vse rastline so vzgojene pod strogimi standardi ekološke pridelave. Brez kemikalij, pesticidov in drugih škodljivih snovi.

* Surovine gredo skozi poseben proces, ki zagotavlja najvišjo moč in ohranitev naravnih eteričnih olj ter drugih dragocenih sestavin.

Čaji ORGANIC INDIA imajo certifikate : The Soil Association, USDA - United States Department of Agriculture,GMP Good Manufacturing Practices, HACCP Hazard Analysis & Critical Control Points,SQF - Safe Quality Food, SGS Organic Production and Processing,Skal International & EKO quality symbol, NSOP India Organic.

Proizvajalec: IITC ORGANIC INDIA Prodajna mesta: Om Šiva ezoterika v TC Tangramu, BTC – Lj in na Trubarjeva 7, Lj.

No reviews found

Related products