Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Činele tibetanske Om mani padme hum

18,00 
Out-of-stock
8718657468013

We (Ezoterika d.o.o.) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to info@om-ezoterika.com.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Add to wish list

 

Tibetanske činele z tibetansko mantro: Om mani padme hum.
Premer: 6.7 cm

Činele - Om Mani Padme Hum

Tingshas (ding-shas, činele) se uporabljajo za zvočno daritev v budističnih duhovnih praksah in med meditacijo v enakomernih intervalih, da bi ohranili osredotočenost. “Zvočna daritev” je običajna pri 'puji' (molitveni obred), uporabljajo pa se številni inštrumenti: zvonci, bobni, činele in rogovi. Zvočne oziroma glasbene daritve so zelo običajne v mnogih tibetanskih budističnih in hinduističnih obredih. Danes pa se činele uporabljajo tudi pri feng šuiju, meditaciji, čiščenju, zdravljenju in uglaševanju.

V kakšen namen lahko uporabljamo tibetanske činele ali tingshas?
Udarite čineli skupaj in nastal bo zvonek, jasen in visok ton, ki bo prečistil atmosfero ter ustvaril poseben mir. Namen je, da prebudijo naše zavedanje, da se spomnimo kdo smo in da prepoznamo svoje prioritete v tem pogosto turbulentnem in iluzornem svetu.

Činele - Tingshas in feng šui
V  feng šuiju se uporabljajo, ker prečistijo in odprejo energijo, ki je prisotna v prostoru tako, da s činelami udarjamo po vseh štirih kotih prostora. So zelo dobro nadomestilo za čiščenje s kadili, kadar teh ne moremo uporabiti.

Činele - Tingshas in zdravilni zvok
Poleg zdravljenja in uravnoteženja auričnega polja, se uporabljajo tudi za označevanje začetka in konca meditacije. Rečeno je, da nas zvok činel vrne nazaj v 'tukaj in zdaj'.

Kako jih shranjevati
Priporočamo, da jih po uporabi zavijete v mehko krpo.

Ornamenti na činelah
Činele pogosto okrasijo z zmaji, mantro ali osmimi tibetanskimi svetimi simboli ali pa ostanejo gladke.


 

 

No posts found

Write a review