Karte Shamanic Medicine Oracle cards

Napiši mnenje
Ilustrator:
Yuri Leitch
Izdajatelj:
Jezik:
Mere:
12.1 x 3.8 x 17.1 cm
29,00 
Na zalogi
9781925538250
+
Dodaj na seznam želja
Orakeljske karte Shamanic Medicine oracle

Vsebina: 50 kart in knjižica z navodili
Embalaža: škatlica iz kartona
Velikost kart: 9,5 x 14 cm.
Izdelane so iz plastificiranega papirja.
Narejeno na Kitajskem.
100% originalni izdelek podjetja U.S. Games Systems.

Shamanic Medicine Oracle kartice so edinstven pripomoček, ki nas vodijo skozi globine šamanskega sveta in nam pomagajo odkrivati zdravilne lastnosti, ki jih prinašajo v naše življenje. Priljubljeni avtorici Barbara Meiklejohn-Free in Flavia Kate Peters sta izjemno predani in povezani s tradicijami, ki častijo naravo. Umetniška dela, ki so nastala posebej za ta orakelj, dopolnjujejo celovit vodnik z modrimi nasveti, napovedmi in boljšim razumevanjem zdravilnosti vsake karte. Zelo močne karte bodo prebudile vaše videnje čarobnosti in smisla v vašem svetu.

Karte predstavljajo 50 edinstvenih simbolov, ki predstavljajo različne vidike šamanskega sveta, kot so živali, rastline, minerali in elementi narave. Vsaka karta ima svoj pomen, ki nam lahko pomaga pri različnih situacijah in izzivih, s katerimi se soočamo v vsakdanjem življenju.

Avtorici sta s svojim delom omogočili, da se lahko vsakdo poveže z zdravilnimi energijami narave in se uči prebujati svojo intuicijo, da bi lahko bolje razumel svojo notranjo resnico. Te kartice so odlično orodje za vse, ki se zanimajo za šamansko prakso ali za tiste, ki bi radi razvijali svojo intuicijo in se povezali z naravo.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki