Kristalna krogla Feng šuj 3 cm

Ocenite izdelek
5,00 
Na zalogi
8718657461311
+
Dodaj na seznam želja
Kristalna krogla Feng šuj
Premer: cca 3 cm
Barva: brezbarvna
Kvaliteta AAA

Mavrični kristali prinašajo svetlobo in življenje v vaš dom! Sončna svetloba se bo lomila in ustvarila ples mavric po stenah vaše sobe.
Večja je krogla, večje so mavrice, ki plešejo po prostoru.
Če se želite ravnati po Feng Shui načelih, vam bodo kristali pomagali pri ureditvi neskladij v prostoru.

Kristalne krogle se v feng šuju uporabljajo kot močan simbol, ki pomaga v prostoru ohranjati pozitivno energijo (chi) in harmonijo.

Po feng šuj načelih kristalne krogle pogosto obešajo na mesta, kjer energija stagnira ali zastaja, na primer v kotu sobe ali v predelu, kjer se nahajajo vrata. Kristalne krogle pomagajo razpršiti negativno energijo in ohranjati pretok pozitivne energije v prostoru.

Poleg tega se kristalne krogle uporabljajo tudi za odsevanje svetlobe in ustvarjanje lepega svetlobnega spektra v prostoru, kar lahko pomaga izboljšati razpoloženje in ustvariti bolj prijetno vzdušje. V tem primeru kristalno kroglo obesite ob osončeno okno. Preizkusite kristalne lovilce sončne svetlobe in se pustite očarati nad nenehno spreminjajočimi se barvami!

Izbira prave velikosti kristalne krogle je pomembna, saj mora biti primerna za velikost prostora. Prav tako je pomembno, da je kristalna krogla visoke kakovosti in čista, saj bo tako lažje odsevala svetlobo in ustvarjala pozitivno energijo v prostoru.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje