Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

KUHARICA ZA DUŠO IN TELO

Author:
Language:
Published:
29,00 
In stock
9789612693022
+
Add to wish list
Končno je tu. Ponovna izdana v ponatisu in konkretno dopolnjena Kuharica za dušo in telo. Kuharica ki so jo uporabljale naše babice, kuhanje domačih jedi po načelih makrobiotike. Nova, dopolnjena in obogatena z fotografijami je nastala na željo mnogih bralcev.

Videli boste, da je Icina kuharica odlična, lepa in zaradi spirale tudi praktična knjiga, saj do sedaj nismo imeli takšne kuharice, kjer bi lahko našli toliko receptov za pripravo domačega sojinega mleka, domačega tofuja in sejtana, kot tudi toliko dobrih in enostavnih receptov za pripravo jedi iz sejtana in tofuja (domačega ali kupljenega).

Mnogi kupci vidijo tofu in sejtan v trgovini, pa ne vedo kaj bi z njim! Ica Krebar pa nam predstavi vse mogoče sejtanove in tofujeve jedi na razne načine - na slano in na sladko, za zajtrk ali za kosilo, za zahtevnejše slavnostne trenutke in tudi za hitre prigrizke in malice. Seveda je zraven vedno še zdrava zelenjava, sadje, žita, alge, semena in oreščki, zdrava morska sol, zdrave začimbe, itd. - tako vsak dan lahko hitro pripravimo drugačne in pestre jedilnike zase in za svojo družino.

Pri vsaki vrsti hrane so tudi navodila, kako z živilom ravnamo, da ga pri pripravi ne osiromašimo in uničimo. Posebnost Icinih receptov je tudi to, da je vse svoje znanje o starodavni makrobiotični in o sodobni zdravi prehrani združila z znanjem in izkušnjami njene babice, ki je kuhala po stari tradicionalni slovenski kuhinji, ki je v resnici, kakor Ica pravi, bila čista makrobiotika (Icina babica je v starih časih bila na daleč znana kuharica tudi za poroke in ostale slavnosti).

Torej, z Icino Kuharico smo dobili odlične in enostavne recepte domače zdrave hrane po načelih makrobiotike! takšno knjigo naj bi imela vsaka družina!

No posts found

Write a review

Similar