Obesek Sri jantra - bakren

Ocenite izdelek
9,90 
Ni na zalogi
4250209817596
Premer obeska: 30 mm
Material: baker

Šri jantra je starodavni sveti vedski simbol in inštrument, ki se uporablja že tisočletja. Je najbolj univerzalna jantra in deluje kot naravna antena, ki privlači kozmično energijo. Uporablja se jo, da bi nam prinesla srečo, blagostanje, zdravje. Uporablja se tudi kot pripomoček pri meditaciji. Dr. Patrick Flanagan imenuje šri jantro 'kraljico diagramov' in trdi da ima 70-krat večje energetsko delovanje od piramide. Njena izjemna moč izhaja iz natančne geometrije. V njej najdemo tudi zlati rez.

Šri jantra se pogosto uporablja pri meditaciji in ritualih kot pripomoček za koncentracijo in osredotočenje na duhovni razvoj. Simbolizira univerzalno energijo, ki je prisotna v vsem stvarstvu, vključno z vsakim posameznikom. Vsak od devetih trikotnikov predstavlja drug vidik življenja in vesolja ter simbolizira božanstvo ali duhovno silo.

Šri jantra velja za enega najmočnejših simbolov za privabljanje pozitivne energije, blaginje, obilja in harmonije v življenje. Obstajajo različne interpretacije njegovih simbolnih pomenov, vendar pa splošno velja, da predstavlja popolno ravnovesje med moško in žensko energijo, ki omogoča uresničevanje želja in dosego notranje harmonije.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki