Radiestezistova nenavadna doživetja

Napiši mnenje
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
13 x 20 cm
Prevajalec:
Strani:
413
Vezava:
30,00 
Na zalogi
9786610714880
+
Dodaj na seznam želja

Knjiga avtorja Antuna Angellija nam predstavi izredno zanimive mistične dogodke in zgodbe, ki jih je avtor želel izpostaviti skozi svojo življensko pot samospoznavanja.

"Motiv za pisanje te knjige ste vi, dragi bralci. V njej so zbrane zgodbe, ki sem jih delil z nejkaterimi od vas, zgodbe, ki so prepletle vašo in mojo usodo. Vesel sem, da sem vam  lahko pomagal na kakršen koli način. Morda potolažil, vam odvzel bolečine ali svetoval ter usmeril k boljšemu jutri.

Verjetno je, da boste v tej knjigi in zgodbah, ki sem jih zapisal, našli kaj podobnega tistemu, kar se dogaja v vašem življenju. Morda boste med vrsticami našli tisto nekaj, kar bo ta dogajanja pojasnilo, osvetlilo ali ozavestilo. Namen te knjige je, da vas z zgodbami zabava, vam jih predstavi, vendar tudi opozori. Ne jemljite zgodb dobesedno, pa tudi prav lahkotno ne. Predvsem zaradi možnosti, da poleg tega našega edinega, nam znanega sveta, obstaja še neskončno veliko vzporednih."

O Avtorju:

Avtor Antun Angeli madžarskega rodu je bil rojen leta 1945 v Sisku na Hrvaškem. Jugoslovansko državljanstvo je prejel od očeta leta 1953, skupaj s hrvaškim državljanstvom. Odraščal je in se šolal v Sisku, na Reki in v Zagrebu. Kot poklicni geodet je začel delati v Uradu za kataster mesta Sisak, kasneje pa se je osredotočil na geodetska dela pri načrtovanju in gradnji cest, vodovoda ter kanalizacije. V sredini 80. let prejšnjega stoletja je začel raziskovati radiestezijo kot vede in in z njo povezanim znanjem. To raziskovalno delo ga je popeljalo v številne evropske države in celo v Indijo. Na svoji poti je srečal veliko učiteljev, od jasnovidcev in šamanov do brahmanov, od "navadnih malih ljudi" do doktorjev znanosti. Ne glede na izobrazbo in socialni položaj se je od vseh veliko naučil. Na koncu lahko rečemo, da je bila to pot njegovega samospoznavanja, ki še vedno traja.

Drugi o knjigi:

G. Antuna Angelija poznam več kot 30 let. Poznam tudi njegovo delo in velike sposobnosti. Knjigo sem prebrala v najkrajšem času, saj me je tako rekoč posrkala. Ves čas branja sem čutila neko višjo frekvenco, kot, da berem kak napet pustolovski roman v moji mladosti. Vsaka zgodba se me je dotaknila, saj sem v mnogo njih zaznala osebe in zgodbe, ki sem jih tudi sama poznala. Neredko sem gospoda tudi sama priporočila ljudem v stiski. Zato vem, da so zgodbe resnične. V opisu ene sem se spoznala tudi sama.
Knjiga je napisana v jeziku, ki ga razume tisti, ki je tematiki naklonjen. Ljudje pač ne rabimo razlag, ki jih razumejo samo astrofiziki. Prav to, poleg iskrenosti in poštenosti avtorja, loči knjigo od nekaterih drugih knjig s podobno tematiko. Gospod Antun Angeli svoje življenje posveča nenehnemu raziskovanju, zdravljenu in učenju na tistih področij našega nastanka in obstoja, ki nam običajnim ljudem ostajajo zakrita. Nosi tudi globoko sporočilo, da je delo vsakega človeka posebne vrste poslanstvo, ki ga je potrebno nenehno nadgrajevati z najboljšimi dejanji, vse do najbolj poznih let našega obstoja. Daje pa tudi ljudem upanje, da so problemi rešljivi. Le prave ljudi moramo poiskati za pomoč.
In, če bi jo morala opisati z enim stavkom: je kot sestavljanka, katere sliko prejmeš v celoti šele, ko knigo oz. vse zgodbe pazljivo prebereš do konca!
Vso srečo želim avtorju in knjigi in seveda vsem tistim, ki jo bodo vzeli v roke in prebrali! Ne bo jim žal!

dr. Anžič Marta

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje

Predlagani izdelki