Z roba smrti v pravi jaz

Moje potovanje od raka skozi obsmrtno izkušnjo do resnične ozdravitve

Ocenite izdelek
Jezik:
Leto izdaje:
Mere:
14 x 23 cm
Strani:
219 strani, mehka vezava
Vezava:
24,70 
Na zalogi
9789612291228
+
Dodaj na seznam želja

Moje potovanje od raka skozi obsmrtno izkušnjo do resnične ozdravitve.

»Na izbiro sem imela, ali bom prišla nazaj … ali ne. Za vrnitev sem se odločila, ko sem spoznala, da so 'nebesa' stanje, ne kraj.«

V tej biografski knjigi nam Anita Moorjani pripoveduje, kako je po skoraj štiriletni borbi z rakom njeno telo začenjalo ugašati, preobremenjeno z malignimi celicami, ki so se ji razširile po vsem organizmu. Medtem ko so ji organi odpovedovali, je vstopila v izredno obsmrtno izkušnjo, s pomočjo katere je prepoznala, kako dragoceno je njeno življenje … in kaj je bilo v resnici vzrok njene bolezni. Ko je prišla k zavesti, se ji je zdravstveno stanje tako naglo izboljševalo, da so jo v nekaj tednih odpustili iz bolnišnice, saj v njenem telesu o rakavih tkivih ni bilo niti sledu več!

V knjigi Z roba smrti v pravi jaz Anita brez zadržkov deli vse, česar se je naučila o bolezni, o zdravljenju, o strahu, o tem, kako »biti ljubezen«, in o resnični veličastnosti vsakega posameznega človeškega bitja!

bralka
Komentar
Meni je sporočila: naš največji iziv v življenju je, da se naučimo brezpogojno sprejeti in ljubiti sebe z vsem kar smo. In da ljubiti sebe ni sebično.

Predlagani izdelki