Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Sedež duše

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
25,90 
In stock
9789617090253
+
Add to wish list
»Knjiga Sedež duše je spremenila način, kako vidim sebe. Spremenila je tudi način, kako vidim svet.« - Oprah Winfrey

»Zelo pomembna knjiga.« - Paulo Coelho, avtor uspešnice Alkimist

»Polna modrosti … To je knjiga, ki jo je užitek prebrati.« - Brian Weiss, avtor uspešnice Zdravilna moč regresije

Novemu bralcu te knjige predlagam, da jo deli z nekom, ki ima čvrste živce in čudovit smisel za humor, kajti ko vas bodo Zukavove ideje nehale izzivati, se boste smejali s čudovitim smehom raziskovalca, ki je odkril novo celino.

- Maya Angelou

Iz spremne besede Oprah Winfrey:

»Gary je v knjigi Sedež duše z besedami izrazil tisto, kar je moja duša že sama vedela in mi je poskušala povedati. Navdušujoče prebujenje je bilo videti natisnjeno tisto, za kar sama še nisem odkrila jezika, da bi izrazila.

Pred branjem Sedeža duše sem trpela zaradi želje po ugajanju. Tako kot milijoni ljudi, večinoma žensk, sem bila sužnja potrebam, željam in pričakovanjem drugih. Rekla sem da, ko sem iskreno želela reči ne. Dajala sem dragocen čas in energijo, denar in darila – kar koli so me prosili – da bi se preprosto izognila možnosti, da koga razburim.

Moje življenje je bilo vrtinec enega dogodka za drugim, vrtinec nenehnih dogovorov in nastopov za skoraj vsakogar, ki me je zanj prosil. Želela sem si, da bi me ljudje imeli radi. In dokler sem jim dajala, kar so želeli, sem predvidevala, da so me imeli.

Moj preboj se je zgodil, ko sem prepoznala, da vse prošnje povzroča moja namera, da sem všečna. Vzrok in posledica. Če je vaša namera početi, kar si drugi želijo, vas bodo nenehno prosili, da počnete točno to. To je bil aha trenutek! Ko sem spremenila svojo namero, tako da se želim osredotočati na svoje želje, in ko sem dojela, da je moj čas dragocen, se je učinek samodejno spremenil.

Petindvajset let po izidu prve izdaje je zame namerno bivanje kot dihanje, vendar sem se morala tega naučiti s pomočjo vaj iz Sedeža duše.

Vsakokrat znova me prevzame občutek zadovoljstva, ko nekdo prebere to knjigo in občuti navdušenje, kot sem ga začutila sama pred petindvajsetimi leti. Če ste pripravljeni videti svet na nov način, če ste pripravljeni, da se vaše življenje odpre in spremeni, če ste pripravljeni na razburljivo prebujanje, mislim, da boste to začutili tudi vi.«

No posts found

Write a review

Similar