Učbenik življenja

Napiši mnenje
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
112 strani, mehka vezava
Vezava:
22,84 
Ni na zalogi
9789619408360

Učbenik življenja je prvenec in ena najbolj znanih knjig Martina Kojca. Preveden je v mnoge svetovne jezike in je bil večkrat ponatisnjen. Po avtorjevem trdnem in filozofskem prepričanju je človekovo bivanjsko oporišče v miselni sferi: tu je vir energije, ki jo vsakdo potrebuje v življenju. Knjiga je pisana kot učbenik in je sestavljena iz 10 lekcij. Vsako lekcijo morate študirati vsak dan vsaj en teden.

Družbene krize v svetu so človeka vselej silile, da bi na novo pregledal svoje dotedanje početje in znova našel ravnovesje, ki se je očitno porušilo. Enega izmed ključev za razumevanje dogajanj v človeku je ponudil Slovenec Martin Kojc že pred mnogimi leti.

Ta knjiga je učbenik. V njej boste spoznali duhovne zakone, ki jih boste uporabljali, da bi se vaša usoda oblikovala po vaših željah. Knjiga uvaja nov način gledanja na življenje in se močno razlikuje od tistega, ki ste ga do sedaj uporabljali. Toda, če hočemo bolje živeti, moramo poiskati boljše poti in po njih hoditi....
Vse veliko je imelo svoj začetek v sanjah, željah, slutnjah, ki so ostale dolgo časa brez vidnega uspeha. Toda neomajno zaupanje v prihodnost je ohranjalo živ pogum, prikazovalo vse ovire kot lahke in samoumevne, dokler se slednjič miselne slike niso začele uresničevati.

Kojčeva razmišljanja in dognanja ter v perspektivi skoraj stoletne izkušnje od njihovega nastanka potrjujejo njihovo tehtnost in veljavnost.
Človekove misli so lahko torej ogromna ustvarjalna sila, njihova moč je neslutena, zato jih je treba uporabljati modro.

Vabljeni k ogledu filma: Prebujeni človek, portret Martina Kojca

Rok
Komentar
Alfa in Omega v duhovnosti, osebnostni rasti in razvoju! V knjigi je izluščeno bistvo in vse potrebno, kar moramo vedeti pri kreiranju želenega življenja.