Prihranite 31%

Ročni mesečev kamen

Ocenite izdelek
Priporočena cena: 2,90 
2,00 
Prihranite: 0,90 € (31%)
Na zalogi
91059
+
Dodaj na seznam želja

Ročni kamen: polirani mesečev kamen
Velikost: cca od 2 cm do 3,5 cm (L)

Kamen Mesečev kamen
Barva Najdemo ga v različnih barvah od bele, krem, rumenkaste, sive, breskovo roza, umazano roza, rjavkaste do prosojne, s sijajem, ki spominja na lunino svetlobo.
Geološko in mineralno
Mesečev kamen je poldragi kamen, ki spada v skupino mineralov kalcijevega alumosilikata. Pogosto vsebuje primesi drugih mineralov, kot so kalij, natrij in magnezij. Te primesi so tiste, ki dajejo mesečevemu kamnu njegovo značilno barvo in sijaj. Trdota mesečevega kamna je 6-6,5 po Mohsovi lestvici.
Lastnosti Kamen za nove začetke, za notranjo moč in rast. Vse mine, vse se spreminja in mesečev kamen nas spomni, kako pomembno je sprejeti ciklično naravo letnih časov in našega življenja ter se ne bati novih začetkov. Blaži čustvena nihanja in stres. Pomirja. Spodbuja intuicijo. Nosimo ga tudi za srečo na potovanjih, za uspeh na ljubezenskem in poslovnem področju.
Ključne besede Novi začetki - Sreča - Intuicija - Notranja rast - Materinstvo - Ženska energija - Nesebičnost - Ljubezen - Upanje - Varno potovanje - Obilje
Čakre Tretje oko, srčna čakra, tudi solarni pleksus
Element Voda
Planet  -  Mesec
Astrološka znamenja Rak, tehntica, škorpijon
Čiščenje kamna O različnih načinih čiščenja kamnov si preberite na našem blog zapisu in izberite način, ki vam najbolj ustreza.
Pomembno:
Za čiščenje ne uporabljajte kemikalij ali detergentov.
Ne puščajte kamna predolgo v slani vodi, saj lahko to poškoduje kamen.
Po čiščenju kamen napolnite s pozitivno energijo. To lahko storite tako, da ga držite v rokah in si predstavljate, da ga obdaja bela svetloba.

 Kamni so naravni, zato je vsak nekoliko drugačen.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje