Rune črni ahat

Ocenite izdelek
32,00 
Ni na zalogi
9788883958267

Komplet igre run vsebuje: 25 run na kamnih črnega ahata, mošnjiček (iz katere izvlečemo rune) in knjižica z navodili v več jezikih (tudi v angleškem jeziku)

Rune so starodavna abeceda germanskih in nordijskih plemen. Vsaka runa predstavlja simbol, ki ima poseben pomen. Uporabljajo so kot orakelj in segajo globoko v našo podzavest.

Kako uporabljati rune?

Rune lahko uporabljamo na različne načine, odvisno od tega, kakšen je naš namen. Nekateri jih uporabljajo za prerokovanje, drugi za zdravljenje ali za osebno rast in razvoj.

Tukaj je nekaj načinov, kako uporabljati rune:

  1. Prerokovanje: pri prerokovanju iz run se osredotočamo na odgovore na vprašanja o prihodnosti. Najbolj pogosta metoda je, da iz mošnjička ali škatle izvlečemo eno ali več run. Te rune potem interpretiramo v skladu s simboliko, ki jo predstavljajo.

  2. Zdravljenje: rune  lahko uporabljamo tudi za zdravljenje. Vsaka runa predstavlja določeno zdravilno energijo, zato lahko uporaba določenih run pomaga pri odpravljanju določenih težav ali blokad. Rune položimo na določen del telesa, uporabljajo se lahko tudi v obliki amuletov ali drugih predmetov.

  3. Osebna rast in razvoj: rune lahko uporabljamo tudi za osebno rast in razvoj. Vsaka runa predstavlja določeno kvaliteto, kot so moč, zaupanje, notranji mir, itd. Z meditacijo na določeno runo lahko odkrijemo in okrepimo te lastnosti v sebi.

O črnem ahatu

Črni ahat je vrsta kamna, ki se običajno uporablja za zdravljenje, zaščito in krepitev samozavesti. Prav tako je uporaben za zaščito pred negativnimi energijami in škodljivimi vplivi. Pomaga pri obvladovanju strahov, tesnobe in stresa ter ustvarja stabilnost in varnost v življenju.

Črni ahat velja za enega izmed najbolj priljubljenih kamnov za izdelavo run. Rune iz črnega ahata so močne in učinkovite pri spodbujanju samozavesti, zaščiti in zdravljenju telesa in duha.
Znano je, da imajo rune iz črnega ahata zelo močne energije in pomagajo pri manifestiranju želja in ciljev. Uporabljajo se lahko tudi pri meditaciji, saj pomagajo pri umiritvi uma in povezovanju z notranjim jazom.

Rune iz črnega ahata se uporablja tudi za izdelavo amuletov, ki ščitijo pred negativnimi energijami, za obrede, za povečanje intuicije in moči ter za pomoč pri zdravljenju in obnovi telesa.

Vsekakor je črni ahat izvrsten kamen za vse, ki iščejo podporo za bolj samozavestno življenje in zaščito.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje