Kadilo sandalovina, prah 20 g

Ocenite izdelek
12,90 
Na zalogi
4250209800642
+
Dodaj na seznam želja

Kadilo sandalovina v prahu
Neto: 20 g, vrečka

Botanično ime: Santalum Album
Druga imena: Chandan, Sandalwood

Kaj je sandalovina?

Santalum Album je majhno zimzeleno tropsko drevo, ki raste na jugu Indije (v pokrajini Mysore), v jugovzhodni Aziji in v severni Avstraliji.  Prah sandalovine iz Indije je odličen za kadilne mešanice ali za samostojno uporabo.

O vonju sandalovine

mehek, sladek, lesnat s finim orientalskim podtonom

Učinki sandalovine

Indijska sandalovina ima sproščujoč in hkrati nežno poživljajoč učinek. Utiša naše misli in ustvarja atmosfero, v kateri lažje najdemo notranji mir in meditativno stanje. Na duhovni ravni podpira izkušnjo notranje enotnosti uma, telesa in duha; krepitev višje zavesti. Stimulira prvo - korensko čakro in tako krepi zaupanje, identiteto in življenjsko - vitalno moč. 
Sandalovina prav tako pomirja ognjevito energijo. V Indiji velja prepričanje, da se zli duhovi bojijo sandalovine in nikoli ne vstopijo v prostor, kjer je prisoten njen vonj.
Sandalovino imenujejo tudi les nesmrtnosti, saj se njen vonj ne izgubi po nekaj minutah, tako kot pri drugih vrstah lesa, ampak dolgo ostane v prostoru.

Način uporabe

Uporablja se na kadilnem briketu ali žerjavici. Drug način je, da v ognjevarni posodici ali podstavku iz prahu naredite majhno 'piramido' in prižgete vrh. Prah bo počasi gorel in vaš dom napolnil s pomirjujočo aromo sandalovine.

Kadila s katerimi se dobro ujame

benzoin, kafra, cedra, cimet, klinčki, črni kopal, brin, sivka, palo santo les, patchouli, vrtnica, žafran, sandarak
Bodite prvi in oddajte svoje mnenje