Visionary I Ching cards

Ocenite izdelek
Avtor:
Izdajatelj:
Jezik:
Mere:
64 kart + knjiga 224 strani
29,20 
Na zalogi
9781925538854
+
Dodaj na seznam želja
I Ching, ki ga poznamo tudi kot Knjigo sprememb, je starodavno kitajski besedilo za prerokovanje, ki se že stoletja uporablja za pridobivanje vpogleda in vodstva o različnih vidikih življenja. Karte Visionary I Ching cards od Paul O'Briena ponujajo sodobno interpretacijo tradicionalnega besedila.

Karte so zasnovane s strani Paul O'Briena, strokovnjaka za I Ching in duhovnost, ki je svoje globoko razumevanje starodavne modrosti združil s svojim edinstvenim videnjem. Čudovite in jasne slike, ki jih je narisal Joan Larmore so enostavne za razumevanje pomena vsakega hexagrama.

Te karte se lahko uporabljajo za osebni razvoj in samorazvoj, pa tudi za pridobivanje vpogleda v katerokoli situacijo ali vprašanje. Pomagale vam bodo sprejemati boljše odločitve in vas naučile prepoznati najboljši čas za tisto kar si želite ali potrebujete. Stimulirale vam bodo intuicijo, nudile brezčasno modrost in pomagale razrešiti dileme. Lahko jih uporabite samostojno ali skupaj s tradicionalnimi metodami prerokovanja I Chinga. Najdite tiho mesto, umirite um in povlečite karto za razjasnitev nastale situacije, odnosov ali odločitev.

Na kratko, Visionary I Ching kartice Paul O'Briena so edinstven in dostopen orodje za pridobivanje vpogleda in vodstva skozi starodavno modrost I Chinga. So popolne za tiste, ki jih zanimajo tarot, duhovnost in samorazvoj.

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje