Ajurvedsko milo Holy Lama Rainforest - Vetiver

Write a review
4,75 
In stock
8904120906612
+
Add to wish list
Milo vetiver ima naravni hladilni učinek.
Pakirano v kartonsko škatlo.
Neto: 100g

Luksuzna naravna ajurvedska mila Holy Lama Naturals so priljubljena, ker zelo dolgo dišijo. Vsa mila so narejena iz kokosovega olja z edinstveno mešanico eteričnih olj, ki bodo prebudila vaše čute.

Sestavine INCI: Sodium cocoate, Hydnocarpus whitiana oil, Ricinus communis seed oil, Vetiveria zizanoides root oil, Curcuma longa Root oil, Cedrus deodara wood oil, Pogostemon cablin leaf oil, Cyperuss rotundus root oil, Acorus calamus rhizome oil, Limonene.


Naravna - trajnostna - pravična trgovina
Izdelki Holy Lama so narejeni večinoma iz naravnih sestavin, pri čemer se izogibajo uporabi močnih kemikalij ali sintetike. Kjer je le mogoče, za embalažo uporabljajo trajnostne materiale. Med proizvodnjo nastane manj kot 1% odpadkov, vsi odpadki pa se porabijo za gorivo ali živalsko krmo, zato je njihov ogljični odtis izjemno majhen!
Surovine, ki se uporabljajo za proizvodnjo, pridobivajo predvsem od lokalnih kmetov v Kerali in preostali Indiji in s katerimi že več kot sedem desetletij gojijo trdne odnose.
Poselujejo po načelu brez kreditov, kar pomeni, da so vsi kmetje in dobavitelji surovin plačani takoj. Tovarna zaposlenim plačuje poštene plače, kmetom pa poštene cene.

Žensko podjetje
Holy Lama Naturals je v Kerali priznano kot od vlade odobreno žensko podjetje v katerem dela več kot 80% žensk. Večina prihaja iz prikrajšanih okolij (tj. vdov ali žensk, ki so jih zapustili možje).

No reviews found

Related products