Ajurvedsko milo Holy Lama Rose - Vrtnica

Write a review
4,75 
In stock
8904120910961
+
Add to wish list
Milo Holy Rose - Vrtnica z geranijo in cimetom je toplo dišeče, pomirjujoče naravno milo, ki nežno poboža vašo kožo.

Pakirano v kartonsko škatlo.

Neto: 100 g

Luksuzna naravna ajurvedska mila Holy Lama Naturals so priljubljena, ker zelo dolgo dišijo. Vsa mila so narejena iz kokosovega olja z edinstveno mešanico eteričnih olj, ki bodo prebudila vaše čute.

Sestavine INCI: Cocos Nucifera oil, Aqua, Sodium Hydroxide, Parfum, Pelargonium Graveolens Leaf Oil, Vetiveria Zizanioides Root Oil, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Geraniol, Citronellol, Linalool, Benzyl Benzoate, Eugenol.

Naravna - trajnostna - pravična trgovina
Izdelki Holy Lama so narejeni večinoma iz naravnih sestavin, pri čemer se izogibajo uporabi močnih kemikalij ali sintetike. Kjer je le mogoče, za embalažo uporabljajo trajnostne materiale. Med proizvodnjo nastane manj kot 1% odpadkov, vsi odpadki pa se porabijo za gorivo ali živalsko krmo, zato je njihov ogljični odtis izjemno majhen!
Surovine, ki se uporabljajo za proizvodnjo, pridobivajo predvsem od lokalnih kmetov v Kerali in preostali Indiji in s katerimi že več kot sedem desetletij gojijo trdne odnose.
Poslujejo po načelu brez kreditov, kar pomeni, da so vsi kmetje in dobavitelji surovin plačani takoj. Tovarna zaposlenim omogoča poštene plače, kmetom pa poštene cene.
Žensko podjetje
Holy Lama Naturals je v Kerali priznano kot od vlade odobreno žensko podjetje v katerem dela več kot 80% žensk. Večina prihaja iz prikrajšanega okolja (veliko je vdov ali žensk, ki so jih zapustili možje).

No reviews found

Related products