Ajurvedsko milo Holy Lama Yogi - Neem & Tulsi

Write a review
4,75 
In stock
8904120906230
+
Add to wish list
Milo Holy Naturals Yogi
Pakirano v kartonsko škatlo.
Neto: 100 g

Milo Holy Lama Naturals Yogi vsebuje edinstvene značilnosti najbolj cenjenih rastlinskih rastlin v Ayurvedi:

Neem - ima antiglivični, antibakterijski, protivirusni in pomirjevalni učinek;
Tulsi - antibakterijsko delovanje.

Luksuzna naravna ajurvedska mila Holy Lama Naturals so priljubljena, ker zelo dolgo dišijo. Vsa mila so narejena iz kokosovega olja z edinstveno mešanico eteričnih olj, ki bodo prebudila vaše čute.

Sestavine INCI: Sodium cocoate, Melia azadirachta seed oil, Ocimum sanctum oil, Cymbopogon martini oil, Vetiveria zizanoides root oil, Homalomena aromatica root oil, Cananga odorata flower oil, Lavendula anguistifolia oil, Pogostemon cablin leaf oil, Citrus aurantium dulcis oil, Pelargonium graveolens oil, Hydichium spicatum root oil, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Benzyl alcohol, Eugenol.

Naravna - trajnostna - pravična trgovina
Izdelki Holy Lama so narejeni večinoma iz naravnih sestavin, pri čemer se izogibajo uporabi močnih kemikalij ali sintetike. Kjer je le mogoče, za embalažo uporabljajo trajnostne materiale. Med proizvodnjo nastane manj kot 1% odpadkov, vsi odpadki pa se porabijo za gorivo ali živalsko krmo, zato je njihov ogljični odtis izjemno majhen!
Surovine, ki se uporabljajo za proizvodnjo, pridobivajo predvsem od lokalnih kmetov v Kerali in preostali Indiji in s katerimi že več kot sedem desetletij gojijo trdne odnose.
Poslujejo po načelu brez kreditov, kar pomeni, da so vsi kmetje in dobavitelji surovin plačani takoj. Tovarna zaposlenim omogoča poštene plače, kmetom pa poštene cene.

Žensko podjetje
Holy Lama Naturals je v Kerali priznano kot od vlade odobreno žensko podjetje v katerem dela več kot 80% žensk. Večina prihaja iz prikrajšanih okolij (tj. vdov ali žensk, ki so jih zapustili možje).

No reviews found

Related products