Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

BARVE IN ŠTEVILA

Author:
Cover:
Language:
Published:
14,00 
In stock
9789616804424
+
Add to wish list
Vsakdo med nami ima lastne vibracije osebnih števil in vibracije osebnih barv. Nekatera od teh števil so stalna, na primer rojstni datum. Imamo pa tudi začasne osebne barve, ki se spreminjajo s koledarjem. Če se zavestno obdajamo z osebnimi barvami, se bolj uglasimo s kozmičnimi silami.

Tako barve kot števila imajo pomen. V tej knjigi sta njuna nabora obravnavana skupaj, saj nas numerologija uči, da je vsako število povezano z določeno barvo in da se vibracije lahko spremenijo vsak mesec in dan. In kot se spreminjajo vibracije števil, se tudi barve.

Mnogo je poti, da z življenjem sodelujemo. Zavestna uporaba osebnih števil in barv je ena tistih stvari, ki omogočajo, da nam dnevi tečejo bolj gladko. Ta knjiga nam prikaže nov način, kako barve in števila vključiti v vsakdanje življenje in ga uravnovesiti. Števila in barve napolnjujejo naše dni in lahko dobrodejno učinkujejo na naše življenje ter življenjsko držo. Lahko so temelj našim afirmacijam in izjavam o sebi, kar je tudi namen te knjige.

Vse barve so dobre, v določenih okoliščinah pa nam je z določenimi prijetneje. Svoj vsakdanjik lahko izboljšamo tako, da se obdamo s takimi, ki so v določenem dnevu najbolj v skladu z našimi osebnimi vibracijami. Naše dnevne, mesečne in letne vibracije razkriva proučevanje števil. Kadar izberemo barvo, ki je povezana z določenimi vibracijami, in smo pozorni, kaj nam pravi to število, smo bolj uglašeni z življenjem.
Kot boste spoznali, ima vsak OSEBNI DAN svojo barvo, ki je v sozvočju s številom tistega dne. Vsak OSEBNI DAN ima tudi dragulj, ki je v sozvočju z barvo in številom. Dragulji imajo tako kot barve vibracije, in če jih nosimo, lahko okrepijo želeno razpoloženje. Obstaja tudi ključna besedna zveza, ki daje ton OSEBNEMU DNEVU.
Vsakemu OSEBNEMU DNEVU je dodana afirmacija, ki vabi, da se osredotočate na te pozitivne misli. Izrekajte jih že zjutraj, kmalu potem, ko se prebudite, in se tako pripravite za svež, nov dan, poln radosti, učenja in rasti.

No posts found

Write a review