Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Bolezen je nekaj drugega!

Cover:
Language:
Published:
6,95 
In stock
9789612744755
+
Add to wish list
»Zakaj človek zboli?» in »Kaj je bolezen?» sta vprašanji, ki si ju človek postavlja že od pradavnine in na kateri doslej ni še nihče znal odgovoriti na dovolj izčrpen način.
Zdaj pa ne le, da vsled petih bioloških zakonov, ki jih je odkril dr. Hamer in jih prav on poimenoval »nova germanska medicina«, poznamo vzroke (etiologija) in načine (patogeneza) »bolezni«, ampak zmoremo odgovoriti tudi na tretje vprašanje: »Zakaj ravno mene?«.
Poleg tega je privlačnost novega načina razumevanja »bolezni« ravno v tem, da vsak posamezen zakon lahko preveri vsakdo, za kateri koli simptom.
... Prelepo, da bi bilo resnično?
Vabimo vas, da preberete teh nekaj strani, in vas spodbujamo k poglobitvi snovi v tolikšni meri, kolikor zadostuje za to, da njeno učinkovitost lahko preverite sami. Nenavadno pri teh odkritjih je, da nihče ne zahteva od nas, da »verjamemo« v njihovo učinkovitost, temveč da jo preverimo v vsakdanjem življenju. Toda jasno je, da takšne vrste preverba zahteva globoko pozornost, nekaj znanja, predvsem pa resno pripravljenost za premišljevanje.
... in mogoče se bo napor splačal ... glede na to, da je v igri naše zdravje in zdravje naših svojcev!

No posts found

Write a review