Brez dlake na jeziku - Kako najti moškega, ga obdržati in razumeti

Ocenite izdelek
Avtor:
Jezik:
Leto izdaje:
Strani:
200
21,70 
Na zalogi
9789616804530
+
Dodaj na seznam želja

Iskreno upam, da boste uporabile navedbe iz te knjige za krepitev svoje moči – za spoznanje, da je ključ do uspešne zveze z moškim v resnici v vaših rokah. Razumem, da številnim ženskam ne bo všeč trditev, da je breme ustvarjanja partnerskega odnosa, kakršnega si želite, pravzaprav na vaših ramenih, a je tako.

Blagoslovljene ste z naborom čudovitih zmožnosti, ki jih moški nimamo, in prav na te svoje posebne lastnosti se oprite, da boste dobile, kar hočete.

Pri iskanju ljubezni, ki si jo zaslužite, spremenite pristop, zanesite se na svojo moč in dvignite glave. Storite tako – veliko več lahko pridobite kot izgubite!«

Temnopolti Američan Broderick Steven Harvey se je rodil leta 1957 v Zahodni Virginiji. Njegov oče je bil rudar, drugače pa dober zgled ravnanja pravega moškega z ženo in družino.

Steve se je zaposlil takoj po srednji šoli. Opravljal je številna dela; ukvarjal se je tudi s prodajo preprog in zavarovalnih polic, nekaj časa je celo boksal. Sredi 80. let se je preizkusil kot stand-up komik in uspel. Vodil je več priljubljenih televizijskih oddaj; nastopal je v filmih, po klubih in na turnejah; izdal je glasbeno zgoščenko; lotil se je svoje kolekcije ženskih oblačil; je voditelj in ustvarjalec televizijske oddaje The Steve Harvey Morning Show.

Steve Harvey je s svojo prvo knjigo Bodi ženska, razmišljaj kot moški doživel velikanski uspeh, hkrati pa je izzvala veliko razpravljanja.  Vse pripombe, pomisleki, zahteve po dodatnih pojasnilih in obilica novih vprašanj so mu, kot pravi sam, potrdili, da so ženske najbolj radovedna bitja na svetu.

V knjigi Brez dlake na jeziku odgovarja na nova vprašanja o obnašanju moških:

  • Zakaj moški nikoli ne stori ničesar, kar pričakuješ od njega?
  • Kako »uporabiti« moškega za kar največje spolno zadovoljstvo?
  • Kaj si o ženskah in o zmenkih z njimi mislijo različno stari moški?
  • Katera vprašanja je treba postaviti moškemu, da dobiš iskren odgovor?
  • Katere preverjene metode uporabiti, da se moški prepusti resni zvezi?

Bodite prvi in oddajte svoje mnenje