Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

TAO LJUBEZNI MOŠKI

Author:
Language:
Published:
17,11 
In stock
9789612290146
+
Add to wish list
Mojster Mantak Chia prvič razkriva starodavne seksualne skrivnosti taoističnih modrecev širokemu krogu bralcev. Moškim pomagajo ohraniti in spremeniti seksualno energijo po kroženju v mikrokozmični orbiti, krepijo in pomlajajo delovanje telesnih organov. Stoletne, doslej skrite ezoterične tehnike in načela povezujejo seksualno energijo in transcendentna stanja zavesti.
Ta revolucionarna knjiga uči:
* izpopolnjene taoistične tehnike za alkimijsko preoblikovanje telesa, uma in duha
* skrivnost doseganja in ohranjanja polne spolne moči
* taoistični "dolinski orgazem" - pot do popolnejšega užitka
* kako obdržati in kopičiti seme
* izmenjavo in uravnovešanje moške in ženske energije v telesu in s partnerko
* kako izkoristiti tehnike za boljše dosežke v karieri in športu

Mojster mantak Chia, avtor knjige "Prebujanje zdravilne energije po tau", je učenec taoističnih in budističnih mojstrov. Združil je njihove duhovne tehnike in znanja. V številnih središčih po ZDA, Kanadi in Evropi predava o taoističnih ezoteričnih tehnikah, zdravljenju in metodah zbiranja in usmerjanja "življenjske energije"

Knjiga je napisana v lahko razumljivem jeziku in bogato ilustrirana. Omogoča razvoj mogočnega energijskega toka in stopnjuje telesno, psihološko in duhovno zdravje in ravnovesje.

No posts found

Write a review