Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Brez omejitev

Author:
Cover:
Language:
Prevajalec:
Published:
29,90 
In stock
9789617079074
+
Add to wish list
Svetovno znani ameriški govorec, pisatelj, coach, filmski igralec, poslovnež in še bi lahko naštevali,
katerega je med zvezde izstrelil film Skrivnost (The Secret) in ga mnogi povezujejo z delovanjem
zakona privlačnosti v praksi, Joe Vitale, se v svojem delu Brez omejitev (Zero Limits), pri katerem je
zavihtel pero skupaj s svetovno znanim psihologom in zagovornikom havajske metode
ooponopono, dr. Ihalekalo Hew Lenom, ki je zaslovel kot terapevt, ki s pomočjo hooponopono
pozdravil celotni oddelek duševno bolnih zapornikov, ne da bi se s katerimkoli kdaj osebno srečal,
zagrize v svojo najljubšo temo, zakon privlačnosti, z zornega kota medtem nadvse priljubljene
havajske tehnike za bogastvo, zdravje, mir in še marsikaj drugega.

Nenazadnje: gotovo ste se že kdaj vprašali, zakaj različne tehnike manifestiranja v življenju morda ne delujejo vedno in ves čas. Morda zato, ker gre samo za tehnike, s katerimi zaposlimo svoj um, namesto da bi stopili v tisti prostor v sebi, v katerem so vsi odgovori, božansko v nas samih, da bi se iz žrtve prelevili v ustvarjalca svojega življenja, v služabnika božanskega. Če želimo nekaj doseči, moramo biti na to tudi pripravljeni, v svojih globinah morajo biti naše želje usklajene z našimi globinami. In na tem mestu nastopi ho'oponopono, ki nam pomaga prečistiti nezavedno in odstraniti blokado. Vrniti se je treba v ničelno stanje, ki besede 'omejitev' ni vpisalo v svoj slovarček.

Kaj pa če bi storili še korak dlje – kot je to storil dr. Hew Len, ki je kot terapevt izhajal iz prepričanja, da mora biti pripravljen 100-odstotno prevzeti odgovornost za nastanek težave pri klientu ter jo odpraviti pri sebi – in takrat se tudi pri klientu problem razblini kot milni mehurček. Nenazadnje smo po njegovem mnenju vsi odgovorni za ustvarjanje svojega fizičnega univerzuma takšnega, kakršen je – če je nekaj v njem, smo ga tja priklicali sami, zato ga moramo sami iz njega tudi odstraniti s pomočjo LJUBEZNI. Mir in svoboda se vedno začneta pri nas samih. Ko prečistimo svoje blokade, tako prečistimo tudi univerzum in vsa živa bitja.

No posts found

Write a review

Similar